קורונה חתונה בלג בעומר (קורונה)

• הוסף לסימניות
הייתם שם בחתונה?
המקום צפוף ומזעזע
לא הייתי באופן אישי.
אבל הבנתי שהפכו את זה ממש לגן ארועים.
אולי במקור זה מזעזע, אבל עם קצת השקעה ורצון טוב אפשר לעשות מכל דבר משהו מושקע ויפה.

• הוסף לסימניות
לא הייתי באופן אישי.
אבל הבנתי שהפכו את זה ממש לגן ארועים.
אולי במקור זה מזעזע, אבל עם קצת השקעה ורצון טוב אפשר לעשות מכל דבר משהו מושקע ויפה.
הייתי שם שהיה ארוע אחד והיה צפוף, לא מתחיל להיות גן ארועים
ועוד רוצים לעשות שם 3 ארועים יחד.

• הוסף לסימניות
הייתי שם שהיה ארוע אחד והיה צפוף, לא מתחיל להיות גן ארועים
ועוד רוצים לעשות שם 3 ארועים יחד.
אז יתכן שהמקום כן יפה, אבל מזעזע הצפיפות,
וכאן הבן שואל, מה הועילו חכמים בתקנת 'מרחב פתוח' אם האירוע מתקיים בצפיפות,,
(נ.ב. מה היתה כמות המשתתפים)

• הוסף לסימניות
חושבת שזה פתרון מצוין.
מכירה את העומדים מאחור, אנשים משלנו, עם ניסיון רב בהפקת אירועים בסדר גודל... הרימו גן אירועים בבני ברק....
הלוואי ויהיה לתועלת.
גן-ארועים1.jpg

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש הקלות נוספות-מישהו יודע מה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה