כללי חתונה-הזמנה לחתונה..

• הוסף לסימניות
בס"ד.
צהריים טובים,
תודה לכל המגיבים על ההארות :)
מעלה בשנית את הקובץ של ההזמנה..אחריי הנקודות שעלו..
(בעניין הקטנת העיטור והמלל בחלק החיצוני, הבהרת העיטורים..הכנסה רק של חלק מהעיטור..)
ואחריי כל זה, אשמח, פעם נוספת לדעתכם :)
[העיטור החיצוני (בצד ימין..) לא נראה לכם שייראה יפה יותר אם יגיע לקצוות של הדף.. (כמו בקובץ הראשון..)]
ושוב, תודה..

• הוסף לסימניות
1. את ה בס"ד תמרכזי ותורידי קצת כלפי מטה את הכל.
2. אליי ועליי - למה שני יודים? מספיק אחד.
3. בדקת את הטקסט הזה במקור? שיהיה מדויק ובלי שגיאות.
4. את העיטור בצד של ההזמנה עהצמה (שמאל למטה) להקטין הרבה, אולי לשים אותו חלקי וגם להבהיר.

בשעה טובה ובמזל טוב - זו את עצמך?

• הוסף לסימניות
1. את ה בס"ד תמרכזי ותורידי קצת כלפי מטה את הכל.
2. אליי ועליי - למה שני יודים? מספיק אחד.
3. בדקת את הטקסט הזה במקור? שיהיה מדויק ובלי שגיאות.
4. את העיטור בצד של ההזמנה עהצמה (שמאל למטה) להקטין הרבה, אולי לשים אותו חלקי וגם להבהיר.

בשעה טובה ובמזל טוב - זו את עצמך?

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
העיטור בהזמנה עצמה מדי בולט.
הטיפוגרפיה של הציטוט לא מספיק מעובדת

• הוסף לסימניות
תודה תודה (:
לא אני..חברה שלי :)

קול התור-על העיטור שכתבת..התכוונת לזה שנמצא בשמאל למטה? זה שמגיע לשמות של ההורים? אותו להקטין..? ומה ז"א לשים אותו חלקי?
meur: כתבת: "העיטור בהזמנה עצמה מדיי בולט" איזה מהעיטורים?
ובקשר לטיפוגרפיה של הציטוט..יש איזשהי הצעת ייעול?
ועוד שאלה..העיטור החיצוני (מימין)-נראה לכם גדול מדיי?
תודות..

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
אני חושבת שכל ההזמנה הזאת פשוט מוגזמת, בהחלק החיצוני יש המון מלל ונוסף לזה עיטור מסובך כפול.
בחלק הפנימי אין צורך לשים את כל העיטור פעמיים ובצבעים כאלה בולטים, אני חושבת שכדאי לך להתחיל הזמנה חדשה ולא לנסות לתקן את הנוכחית.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
החלק הפנימי יפה,
החלק החיצוני עמוס מידי, הטקסט גדול מאוד, להקטין אותו הרבה, והעיטור גם כן- גדול מידי, להקטין אותו ואולי כדאי טיפל'ה להבהיר אותו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי דבר ראשון צריך להביא את העיטור של " כי הרבית...
דבר שני להקטין אותו, לשחק יותר בטיפוגרפיה ( משקלים, גדלים)
מקובל לכתוב תחי' ונ"י לא?
העיטור בהזמנה עצמה תקוע צריך לשחק איתו ולהוסיף איזכור מלמעלה אולי... לא יודעת תנסי..
בהצלחה ומזל טוב ובקרוב אצל כל הרווקים והרווקות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכה פ;376029:
לדעתי דבר ראשון צריך להביא את העיטור של " כי הרבית...
דבר שני להקטין אותו, לשחק יותר בטיפוגרפיה ( משקלים, גדלים)
מקובל לכתוב תחי' ונ"י לא?
העיטור בהזמנה עצמה תקוע צריך לשחק איתו ולהוסיף איזכור מלמעלה אולי... לא יודעת תנסי..
בהצלחה ומזל טוב ובקרוב אצל כל הרווקים והרווקות...

תודה על התגובה..
מה ז"א עיטור של כי הרבית? לא ממש הבנתי..
ועל איזה עיטור כתבת שהוא 'תקוע'..

• הוסף לסימניות
העיטור שבחוץ ליד המילים כי הירבת...
העיטור שבהזמנה עצמה מתחת לשמות
אם יש לך זמן תתחילי מהתחלה לפעמים זה יותר קל..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;376096:
למה אני לא רואה את הקובץ?

הלוואי וידעתי לענות..
מאתמול בצהריים אני מנסה להעלות אותו וכל פעם הוא מראה לי ש-"העלאת הקובץ נכשלה.."
מישהו/י יודע/ת אם יש דרך אחרת להעלות את הקובץ? ממש יעזור לי ואשמח לדעת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה