חתונת הכסף- מקורי!!

• הוסף לסימניות
שלום,
להורי יש חתונת הכסף בעוד כחודש.
אנחנו רוצים לערוך קליפ קצר שבסופו להסריט המון מכרים, משפחה וחברים אומרים משפט מסוים. כולם אותו משפט.
(אנחנו לא רוצים ברכה כיון שזה נדוש וגם לא נעים לבקש מכל המכרים לכתוב ברכה ולהסריט וכ'ו. אבל משפט אחד- זה בסדר.)

וכאן אני פונה אליכם---
הבו רעיון למשפט!!

תודה רבה!
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו לפני כשנה
מי צריך כסף? -העיקר הנחת!

המון מזל טוב:)

• הוסף לסימניות
לייק!!
אהבתי!
עשיתם את זה גם בקליפ?

למישהו יש עוד רעיונות??
בכלל, כל רעיון יתקבל בברכה, רעיונות למתנה, לתוכנית... הכל.
(וכן.. עשיתי חיפוש באתר, וראיתי כבר מה העלו פה...)

תודה גדולה

• הוסף לסימניות
לא ממש קליפ אלא מצגת החל מהאירוסין עד החתונות שלנו......
סעודה עשירה
כל המשפחה יחד

היה מקסים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אנחנו בשעתו הכנו אלבום של ההורים שלי.
קראנו לזה "שבע ברכות" - לא זוכרת על שום מה.
היו שם תמונות של ההורים שלי בנישואיהם ובאירועים נוספים. בסוף האלבום היו ברכות מכל אחד מהילדים.

היתה גם סעודה יפה ערוכה בטוב טעם.

זה מה שזכור לי... עברו כבר כמה שנים או יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה