דרוש מידע חתימה על ויתור מתביעה במעונות

• הוסף לסימניות
במעון של הבן שלי התחילו הלימודים ביום רביעי האחרון.
''אבל'' הם דורשים חתימה של ההורים שהם לא יכולים לתבוע אותם על נזק גופני או נפשי שיגרם רח''ל על ידי טילים וכד'
אבל כן יעשו כל השתדלות להביא את התינוקות לממ''ד.
ביררתי אצל המנהלת שאמרה לי שכך זה בכל המעונות בירושלים בגלל שהביטוח במעון לא כולל פגיעה מטרור והם לא יכולים לשאת בסיכון והעירייה ומשרד החינוך לא מסכימים לבטח בעצמם
כל זה נשמע סבבה והגיוני רק שהיו שני דברים שגרמו לי להרגיש מוזר
1. שבכיתה אחרת במעון שיש בו ממ''ד ממש בכיתה עצמה לא ביקשו חתימה
2. ביקשתי ממנה את הדף כדי להראות לאישתי והיא לא הסכימה בשום פנים ואופן להביא לי גם כשלחצתי אותה ואמרה שהם לא מוציאים את זה החוצה:unsure::unsure::unsure:

אז אם למישהו יש מושג במה מדובר ומה באמת עומד מאחורי הדרישה הזאת אשמח מאוד לדעת
שהם בעיקרון כן חייבים לבטח על זה בימים אלו רק שלא רוצים להוציא על זה כסף
[למרות שלא היה להם בעיה לגבות מלא על השבועיים שהמעון לא עבד]

• הוסף לסימניות
עדכון
דיברתי היום עם משרד החינוך ועם המפקחת של המעונות באיזור
ואמרו לי שאין להם שום זכות להחתים את ההורים על שום מסמך כזה וחייבים לקבל את הילד למעון
ובכל מקרה הם אמרו שאין למסמך כזה שום תוקף חוקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה