חתימת מיילים

• הוסף לסימניות
מישו מבין בזה?
למה כל תמונה שאני מנסה לשים יוצאת קטנה.
לא משנה אם אני שם תמונה ענקית ומגדיר תמונה בגודל מקורי. ??

• הוסף לסימניות
כשאתה נכנס להדרות של המייל - אתה מוסיף את התמונה בחלק של החתימה. מכאן כנראה משהו לא בסדר.
אחרי שהוספת תמונה - אתה מגדיר את הגודל שלה? יש שם קטן/בינוני/גדול/גודל מקורי

• הוסף לסימניות
למעשה השאלה מתחילה קודם, מה זה הדבר ההזוי הזה שצריך להעלות תמונה לפי הקישור שלה באינטרנט. ולאיפה אני מעלה כדי שיהיה כזה קישור. נסיתי לאתר שלי ב-WIX, אבל זה לא עבד, אז העליתי לחיפוש תמונות הפוך של גוגל. אבל אז זה מביא את התמונה ברזולוציה מאוד נמוכה. ומשם הבעיה כנראה.
מה עשו פה החברים?

• הוסף לסימניות
למעשה השאלה מתחילה קודם, מה זה הדבר ההזוי הזה שצריך להעלות תמונה לפי הקישור שלה באינטרנט. ולאיפה אני מעלה כדי שיהיה כזה קישור. נסיתי לאתר שלי ב-WIX, אבל זה לא עבד, אז העליתי לחיפוש תמונות הפוך של גוגל. אבל אז זה מביא את התמונה ברזולוציה מאוד נמוכה. ומשם הבעיה כנראה.
מה עשו פה החברים?
אני יודעת שפעם זה היה כך - שמעלים תמונה לפי קישור - ואז היה אפשר לאחסן באיזשהו מקום ולתת קישור בגימייל, אבל עכשיו יש אפשרות גם לקחת תמונה מהדרייב. ליד לחצן הקישור יש לחצן של תמונה. תשמור תמונה בדרייב ומשם תבחר את תמונת החתימה שלך. זה מה שאני עשיתי בכל אופן

• הוסף לסימניות
זהו. שבגלל נטפרי אני לא עובד עם דרייב. אלא עם דרופבוקס.
וכן - נסיתי.
ולא - לא עבד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זהו. שבגלל נטפרי אני לא עובד עם...
ולא עבד.
זה מה שקורה.
בכל אופן, לא כתבת באיזה תוכנת מייל מדובר,
למשל באפליקציית מייל הרגילה שבאה עם ווינדוז 10 הכל עובד פשוט וחלק, טקסט, עם העתק הדבק של איור והכל קל ועובד.

• הוסף לסימניות
למעשה השאלה מתחילה קודם, מה זה הדבר ההזוי הזה שצריך להעלות תמונה לפי הקישור שלה באינטרנט. ולאיפה אני מעלה כדי שיהיה כזה קישור.

אז זהו, שגם לי זו תגלית חדשה ומרעישה שמישהו כאן בפרוג כתב (לא זוכרת מי והיכן) -
אפשר להעלות תמונה ישירות מהמחשב.

ככל הנראה הבעיה היא כשיש כמה חשבונות פתוחים,
לכן צריך לפתוח את הג'ימייל בחלון גלישה בסתר (Ctrl+Shift+N)
ושם להמשיך כרגיל - כעת האופציה של העלאה מהמחשב פעילה.

• הוסף לסימניות
אז זהו, שגם לי זו תגלית חדשה ומרעישה שמישהו כאן בפרוג כתב (לא זוכרת מי והיכן) -
אפשר להעלות תמונה ישירות מהמחשב.

ככל הנראה הבעיה היא כשיש כמה חשבונות פתוחים,
לכן צריך לפתוח את הג'ימייל בחלון גלישה בסתר (Ctrl+Shift+N)
ושם להמשיך כרגיל - כעת האופציה של העלאה מהמחשב פעילה.

וואללה עובד! תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה