- הוסף לסימניות
נעמי, איך אוכל להשיג אותך?ילדון בן 3, ככה הוא רוצה.
להתחפש לחתן, חתן עם פראק
מאיפה משיגים לו פראק בירושלים?
אשמח לכל בדל מידע....
אני גם מחפשת פראק לילד בן 4
אשמח לשמוע מי השגת
תודה!
נעמי, איך אוכל להשיג אותך?ילדון בן 3, ככה הוא רוצה.
להתחפש לחתן, חתן עם פראק
מאיפה משיגים לו פראק בירושלים?
אשמח לכל בדל מידע....
אם את רוצה יש חנות בבני ברק ברחוב עוזיאלנעמי, איך אוכל להשיג אותך?
אני גם מחפשת פראק לילד בן 4
אשמח לשמוע מי השגת
תודה
אני פחות בענין של להתחיל להתעסק עם זה ברמה כזו ...אפשר לתפור, לא אמור להיות מידי מסובך מבד פשוט.
המכירה ברחוב עוזיאל פינת אדמורי שאץמקפיצה - למישהי אולי יש פראק לילד בן 3.5 ? או פרטים על החנות ברחוב עוזיאל בבני ברק ?
ממש ממש יעזור לי !! אני מחפשת הרבה ולא מוצאת
אוקי תודההמכירה ברחוב עוזיאל פינת אדמורי שאץ
נכון אבל ממש מתחשק לי דווקא את הפראק, זה יותר חמודמה הבעיה שיתחפש לחתן עם חליפה קצרה
היום זה מקובל בהרבה ישיבות ליטאיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים