- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;964121:ולא עשיתי שום הבלטות. התמונות הן ללא עריכה. (רק עיניים אדומות בפיקאסו)
נראה לי שהיא התכוונה לבלטות -מרצפות
נכתב ע"י רותי12;964121:ולא עשיתי שום הבלטות. התמונות הן ללא עריכה. (רק עיניים אדומות בפיקאסו)
נכתב ע"י רותי12;963352:אין להעתיק למחשב את התמונות. עוד מעט אני מוחקת אותן שלא יסתובבו ברשת
א) אני לא חוששת שיורידו את התמונות אנשים מפרוג רק לא רוצה שהילדים שלי יסתובבו ברשתנכתב ע"י waxtudio;964841:נראה לי שכבר דובר פה לא לפתוח אשכול עם תמונות אם הם יימחקו,
אם רשמת שאין להעתיק את התמונות למחשב נראה לי שזה מספיק.....
הנכנסים לפורום גם מצלמים ויודעים עד כמה לפעמים הם לא רוצים שיורידו את התמונות שלהם, אז לדעתי הם לא יעשו זאת לאחרים...
נכתב ע"י יצחק אברהמי;971357:רק לידע כללי -
כל התמונות בכל הפורומים חסומים בפני מי שהוא לא חבר בפרוג,
כך שאין מה לחשוש,
הם לא ירוצו ברשת לשומקום...
כנראה יש להם נשמה חסידית...נכתב ע"י רותי12;964122:דווקא אמרתי להם להיות יותר צמודים אחד לשני והם לא רצו ...
נכתב ע"י יצחק אברהמי;971357:רק לידע כללי -
כל התמונות בכל הפורומים חסומים בפני מי שהוא לא חבר בפרוג,
כך שאין מה לחשוש,
הם לא ירוצו ברשת לשומקום...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים