כללי ח"וד ללוגו

• הוסף לסימניות
אני מצרפת לוגו שעשיתי למסעדה. הלקוח אתמול פנה אלי וביקש לוגו מהרגע להרגע(משפחה...)
פשוט ישבנו יחד וזה מה שיצא.... אני לא אהבתי את זה והלקוח והשותף שלו כן אהבו...
אשמח לשמוע חו"ד של מקצוענים, המסעדה תפתח במשך שבוע הבא. ורק ביום ראשון כנראה ידפיסו את הכל... אז לפני שאני מתקדמת...
תודה לכולם
הגריל הלוהט-27.jpg
הגריל הלוהט-29.jpg
הגריל הלוהט-30.jpg
הגריל הלוהט-31.jpg

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
יש מסעדה עם מיתוג מאוד דומה אם תרצי אשלח לך בפרטי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הייתי הולכת על הרביעי, בלי הל' הגדולה
ואולי להוריד את האש התחתונה

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומקורי!
אני גם חושבת על הרביעי

• הוסף לסימניות
גם חושבת הרביעי

• הוסף לסימניות
יפה!
אני הייתי הולכת על הראשון בלי המדורה והקווים המאונכים.

אני גם הייתי מורידה את כל העיגולים גם כן.
בלוגו לא כדאי כזה עומס של אלמנטים...

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
להרביץ?
הגריל הלוהט. גם במודעה לא הייתי מתנסח כך, ודאי לא בלוגו.
וחוצמזה, ממתי המעצב לא מרוצה והלקוחות כן? אני לא מעיז להראות ללקוח לפני שאני כורע ומשתחווה לפני היצירה, בבחינת "מעשיו מרובים מחכמתו"..
"ישבנו יחד?!" נו רבותי, לפני שלומדים תוכנות מחשב, צריך ללמוד את מי לא מושיבים על יד המחשב...
(כשלקוח של אשתי ראה שרטוט של תכנון דירה שהיא עושה על ידו, הוא רצה לשלם לה שכר מינימום; "נו מה, קו לפה קו לשם, ו-4,000 ש"ח, למה-מה-קרה?!")
לא רוצה לבעוט, אני מסיים בזה...

• הוסף לסימניות
להרביץ?
הגריל הלוהט. גם במודעה לא הייתי מתנסח כך, ודאי לא בלוגו.
הגריל הלוהט זה שם העסק..
מה קשור למעצב הלוגו?

ממתי המעצב לא מרוצה והלקוחות כן? אני לא מעיז להראות ללקוח לפני שאני כורע ומשתחווה לפני היצירה, בבחינת "מעשיו מרובים מחכמתו"..
"ישבנו יחד?!" נו רבותי, לפני שלומדים תוכנות מחשב, צריך ללמוד את מי לא מושיבים על יד המחשב...
(כשלקוח של אשתי ראה שרטוט של תכנון דירה שהיא עושה על ידו, הוא רצה לשלם לה שכר מינימום; "נו מה, קו לפה קו לשם, ו-4,000 ש"ח, למה-מה-קרה?!")
לא רוצה לבעוט, אני מסיים בזה...
כל מילה.

@hodaya l האחרון מוצלח מבין כולם.
זה בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. הדגשתי בהתחלה שמדובר במשפחה ועוד קרבה ראשונה

• הוסף לסימניות
@hodaya l ,

לפני שמדפיסים הכל... הייתי ממליץ לוודא שהלוגו יוצג בצבעים מלאים בכל מקום בו הוא יופיע / יוטבע. כרגע הוא לא מסוגל לתפקד בצבע אחד בלבד, דבר שיכול ליצור בעיה לסוג שלטים מסוים, חריטה, חיתוך לייזר, השבחות דפוס נוספות וכו'

• הוסף לסימניות
@hodaya l ,

לפני שמדפיסים הכל... הייתי ממליץ לוודא שהלוגו יוצג בצבעים מלאים בכל מקום בו הוא יופיע / יוטבע. כרגע הוא לא מסוגל לתפקד בצבע אחד בלבד, דבר שיכול ליצור בעיה לסוג שלטים מסוים, חריטה, חיתוך לייזר, השבחות דפוס נוספות וכו'

לאחר קריאה של הספר שלך- גרמת לי לויכוח ביני לבין המורה לטיפוגרפיה.
הוא הראה לנו לוגויים שבנויים בצורה שבילתי נתנת להטבעה.
ואמר שעובדה שכן עושים כאלה דברים.
הלוגו היחיד שאני זוכרת זה של ישראכרט-

Screenshot_1.png

כמו העיגולים שעולים אחד על השני והיו עוד הרבה.
אז קצת התבלבלתי מה באמת נכון וטוב?
או שזה חלק מהכללים שגרפיקאים שוברים?
תודה.

• הוסף לסימניות
לאחר קריאה של הספר שלך- גרמת לי לויכוח ביני לבין המורה לטיפוגרפיה.
הוא הראה לנו לוגויים שבנויים בצורה שבילתי נתנת להטבעה.
ואמר שעובדה שכן עושים כאלה דברים.
הלוגו היחיד שאני זוכרת זה של ישראכרט-

צפה בקובץ המצורף 387063
כמו העיגולים שעולים אחד על השני והיו עוד הרבה.
אז קצת התבלבלתי מה באמת נכון וטוב?
או שזה חלק מהכללים שגרפיקאים שוברים?
תודה.

היי אדליט,
התייחסתי לכך בספרי בעמוד 233, בפרק "התוצר הסופי" תחת כותרת "אקורד הסיום".

אני מצטער אם אנחנו סוטים מעט מנושא האשכול המקורי, אך אני מאמין שזה יביא תועלת בע"ה לפותחת האשכול.

בואי נמשיך עם הדוגמה של מאסטרקארד:
אם הקובץ הווקטורי הוא שני העיגולים כפי שהם, ההטבעה תיראה בעייתית (ראי אופציה עליונה בתמונה מטה), אבל, מכיוון שהלוגו פשוט מבחינה צורנית - ניתן לעצב לו גרסה מיוחדת להטבעות כמו שמופיע בשתי האופציות התחתונות:

01-Logo-Mockup---by-PuneDesign.jpg

ככל שהלוגו מורכב צורנית יותר, יהיה קשה יותר לעצב עבורו גרסה תואמת להטבעה, והוא ייראה פחות זהה למקור ויאבד מערכו:
654613.jpg

והנה אופציה מותאמת להטבעה:
459646.jpg

כפי שאת יכולה לראות, הלוגו מאבד מערכו.
עכשיו, חשבי איך ואם בכלל ניתן ליצור גרסאות צבע-אחד ללוגואים כדוגמת אלו:
5656.jpg

156489.jpg

הלוגו שבאשכול זה אכן יכול להיות בעייתי בהשבחות דפוס, וגם אם תעוצב לו גרסה מיוחדת - הוא יאבד מערכו.

הערה חשובה:
ייתכן ויש הטבעות בצבע, אך יצירת לוגו שיכול לתפקד 100% בצבע אחד פותחת אינסוף דלתות לשימושים שונים ונותנת אופציות לביטוי רעיונות יצירתיים שלא היו אפשריים בלוגו צבעוני בעל צורניות מורכבת.

לגבי מאסטרקארד - אני מניח שההטבעה שם באה לצד הלוגו הצבעוני כפי שהוא, כמו בכרטיס לדוגמה, בכך הבעיה נפתרת כמעט לחלוטין כי ההטבעה לא באה לייצג את המותג אלא לשמש כשפה מותגית נלווית ללוגו.

מקווה שהועלתי,
אשמח להמשיך לעזור! :)

• הוסף לסימניות
כל מילה.

@hodaya l האחרון מוצלח מבין כולם.
זה בסדר גמור.

ובלי האש למטה.
יש כבר למעלה קערה עם אש...
שם העסק לוהט
הקערה עם אש...
והשחור אדום מספיק לוהט
לא צריך גם אש נוספת למטה... ועוד צהובה...... את רוצה שהעסק יישרף לפני שהוא קם? ;)

לדעתי כדאי לעבוד עוד לנקות את זה- יש שם עומס אלמנטים,
אבל הנקודה של האש למטה הכי הכרחית.

אני לדוגמא הייתי פשוט מנקה את זה כך: (מקסימום עם העיגולים מסביב הכי הרבה)
upload_2018-9-4_16-34-32.png

(ועוד נקודה לשיפור פצפון בסוף- שהי' והלמעלה של ה ל' יהיו באותו הטיה- זה יתן מראה יותר מוגבש טיפוגרפית)

בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
היי אדליט,

אני מצטער אם אנחנו סוטים מעט מנושא האשכול המקורי, אך אני מאמין שזה יביא תועלת בע"ה לפותחת האשכול.

אם הקובץ הווקטורי הוא שני העיגולים כפי שהם, ההטבעה תיראה בעייתית (ראי אופציה עליונה בתמונה מטה), אבל, מכיוון שהלוגו פשוט מבחינה צורנית - ניתן לעצב לו גרסה מיוחדת להטבעות כמו שמופיע בשתי האופציות התחתונות:

צפה בקובץ המצורף 387069

ככל שהלוגו מורכב צורנית יותר, יהיה קשה יותר לעצב עבורו גרסה תואמת להטבעה, והוא ייראה פחות זהה למקור ויאבד מערכו:
צפה בקובץ המצורף 387071

צפה בקובץ המצורף 387072

צפה בקובץ המצורף 387073
צפה בקובץ המצורף 387074

הלוגו שבאשכול זה אכן יכול להיות בעייתי בהשבחות דפוס, וגם אם תעוצב לו גרסה מיוחדת - הוא יאבד מערכו.

הערה חשובה:
ייתכן ויש הטבעות בצבע, אך יצירת לוגו שיכול לתפקד 100% בצבע אחד פותחת אינסוף דלתות לשימושים שונים ונותנת אופציות לביטוי רעיונות יצירתיים שלא היו אפשריים בלוגו צבעוני בעל צורניות מורכבת.

לגבי מאסטרקארד - אני מניח שההטבעה שם באה לצד הלוגו הצבעוני כפי שהוא, כמו בכרטיס לדוגמה, בכך הבעיה נפתרת כמעט לחלוטין כי ההטבעה לא באה לייצג את המותג אלא לשמש כשפה מותגית נלווית ללוגו.

מקווה שהועלתי,

בהחלט הועלת!
אלו דברים מבולגנים בראשי, ועכשיו עשית קצת סדר..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היי אדליט,

צפה בקובץ המצורף 387069

צפה בקובץ המצורף 387071

צפה בקובץ המצורף 387072

צפה בקובץ המצורף 387073
צפה בקובץ המצורף 387074

הערה חשובה:

מקווה שהועלתי,

יוווווווווווווווווווווו
אני שוב קוראת את שכתבת..
איזה מפורט, וברור!
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה