ח"וד- נסיכה בירוק

• הוסף לסימניות
זו פעם ראשונה שאני מעלה לחו"ד- (אז בעדינות...);)

הנסיכה לא הסכימה שנצלם אותה ללא בגדים-
היא פשוט התעוררה כל פעם שניסיתי.....
צילמתי אותה עטופה - נכון רואים מבעד לבד את הבייביגרו שהיא לבשה-ורוד
יש מצב לטשטש בפ"ש?
ובכלל- מה אתן אומרות על התמונה??

• הוסף לסימניות
קודם כל כל הכבוד שאת מעלה
מי שרוצה להתקדם חייב לקבל ביקורת.

אם האופציה היחידה היתה לצלם עם בגדים הייתי מוותרת על העיטוף
אין טעם בכפל מבצעים.
הרעיון בעיטוף כשהוא הדוק לגוף.

התנוחה שהיא שוכבת והפוף המתוח נראים מצוין!!

הצבע הירוק קצת זורח מידי תנסי להוריד קצת צבע ולמתן את התמונה
גם העיטוף קיבל החזר מהירוק

עשיתי לך קצת עיבוד זריז שתקבלי קצת כיוון יש עוד מה לעבוד על זה

• הוסף לסימניות
רותי
ממש תודה רבה
ולגבי העיטוף (כפל מבצעים...) היא הייתה לבושה ביבביגרו ארוך לבן ומעליו גופיה קצרה ורודה
זה לענין לצלם ככה??
ותודה לך על העיבוד- זה נתן לי כיון!!

• הוסף לסימניות
לא צלמת, אבל שימו לב שבעיבוד הצבע של השיער מושפע מהירוק.

• הוסף לסימניות

אני גם אוהבת לנסות... איך?

קבצים מצורפים

• image_364485 (2).jpg
    image_364485 (2).jpg
    KB 100.3 · צפיות: 38

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה