תקשורת טאבלט מאלי אקספרס

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את הטאבלט הזה
אני צריכה טאבלט פשוט וזול רק לראות סרטונים בדרכים (אני צריכה נטו מסך שמע וחיבור לUSB)
משהו שמבין בזה ויכול לומר לי אם זה שווה את זה או שזה סתם לנסות וחבל?

• הוסף לסימניות
המפרט על הנייר נשמע מעולה.

4 זיכרון עבודה. 64 זיכרון איחסון. מעבד עם 8 ליבות. מסך עם פאנל IPS, [זה חשוב לך מאוד, אם את כותבת שחשוב לך צפייה בסרטונים. אם כי, הרזולוצייה לא טובה מידי, ביחס למסך בכזה גודל, אבל זה זניח]. סוללה 5Ah. תמיכה בסים דור 4, [אולי הייתי שואלת את המוכר איזה תדרים יש. אבל לא בטוח ששווה לחכות לתשובה שלו ולפסיד את המחיר הזה]. תמיכה ברום סטוק ביישומי גוגל. כולל כיסוי חיצוני+מקלדת. ובמחיר 313 ש"ח בלבד "לכבוד" יום הרווקים הסיני, ומשלוח חינם בתוך חודש [בדר"כ פחות] עם אפשרות מעקב.

לא הייתי חושבת שניה נוספת. הייתי פשוט קונה, ובמיידי.
זו בהחלט עיסקה משתלמת.

נ.ב. שימי לב שאכן את רוכשת את הדגם היקר, עם המפרט שצויין.
וכמובן, כתבת שאת צריכה תמיכה בUSB, אז אל תשכחי לקנות מתאם OTG.
המלצה שלי: תקני כמה.. הם נהרסים/נשברים מהר, והם עולים ממש פרוטות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היכן יש שם דגם עם מקלדת וכיסוי? לא ראיתי.
ומה המחיר שנקבת 313? לא ראיתי אופציה כזאת
אני מעוניינת עם מקלדת ועם כיסוי, אפשר לקבל קישור לזה?
תודה

• הוסף לסימניות
הרביעי מימין [השני משמאל] תחת הקטגורייה "צבע".

[יש שם כל מיני אפשרויות. עם/בלי כיסוי ומקלדת. עם/בלי כרטיס זיכרון, וכל זה תחת הקטגורייה "צבע"...]

אגב, אל תשכחי לרכוש גם מדבקות בעברית למקלדת. בארץ עולה 20 ש"ח, ושם עולה 2 ש"ח.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרביעי מימין [השני משמאל] תחת הקטגורייה "צבע".

[יש שם כל מיני אפשרויות. עם/בלי כיסוי ומקלדת. עם/בלי כרטיס זיכרון, וכל זה תחת הקטגורייה "צבע"...]

אגב, אל תשכחי לרכוש גם מדבקות בעברית למקלדת. בארץ עולה 20 ש"ח, ושם עולה 2 ש"ח.
אגב2, מסתבר שהכרטיס אשפה.
אני הבנתי שהרביעי מימין זה עם מקלדת ללא כיסוי והכי שמאלי זה עם כיסוי ללא מקלדת, לא כך? והמחיר הוא לא 313? אשמח להבין מה מדובר.
תודה

• הוסף לסימניות
אמור להיות בעיה בזה עם סטיק לאינטרנט? אני עם נטפרי אם זה משנה

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שהרביעי מימין זה עם מקלדת ללא כיסוי והכי שמאלי זה עם כיסוי ללא מקלדת, לא כך? והמחיר הוא לא 313? אשמח להבין מה מדובר.
תודה
השלישי מימין זה עם כסוי ומקלדת, וללא כרטיס זיכרון.
הרביעי מימין זה כיסוי ומקלדת וכרטיס זיכרון.
החמישי מימין זה רק כיסוי, ללא מקלדת וללא כרטיס זיכרון.

אגב, לכאורה הכרטיס זיכרון שיסופק הוא אשפה, אז עדיף כבר ללכת על השלישי מימין, שהוא 304 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אמור להיות בעיה בזה עם סטיק לאינטרנט? אני עם נטפרי אם זה משנה
סטיק בבסיס לא מתחבר למכשירים האלו. זו לא אותה יציאה.
יתכן שעם מתאם OTG יהיה אפשר. המתאם בעיקרו מיועד לזיכרונות ניידים, לא בטוח שגם לסטיקים.

אבל כל זה לא רלוונטי, כיון שהמכשיר מגיע עם חריץ סים..
את כלל לא צריכה את הנטסטיק.

לגבי נטפרי, אם תתקיני ווייפרי, זה יעבוד מצויין.
אבל ללא ווייפרי, זה לא יעבוד טוב, כיון שמאנדרואיד 7 המערכות לא סומכות על התעודות שנטפרי מספקת, ויהיה צריך להשריש את המכשיר. וזה סרט, להתאים לכל דבר את התעודה שלו. גם מצריך קצת ידע בתחום.

• הוסף לסימניות

אגב, איך הדגם הזה?
תודה מראש
הרבה יותר טוב. ובכל פרמטר. בלי השוואה.
והמחיר, כמה שקלים יותר בלבד..
מישהו יכול לבדוק כמה היה לפני המבצעים של 11.11?
כתוב. אם כי אי אפשר לסמוך על זה.
אבל המחיר הוא דיי בערך.. כאלו מכשירים במחירים רגילים עולים 600-800 ש"ח.
על הנייר אלו מכשירים עם מפרטים מעולים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב. ובכל פרמטר. בלי השוואה.
והמחיר, כמה שקלים יותר בלבד..

דיי כתוב. אם כי אי אפשר לסמוך על זה.
אבל המחיר הוא דיי בערך.. כאלו מכשירים במחירים רגילים עולים 600-800 ש"ח.
על הנייר אלו מכשירים עם מפרטים מעולים.
יש באפשרותך להצביע לי מה הטוב ביותר בדגמים המוצגים שם? אשמח מאד
ולא הצלחתי להבין עם הוא תומך בעברית
אשמח אם תפרטי מה יש בדגם הזה
תודה על הכל

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את הטאבלט הזה
אני צריכה טאבלט פשוט וזול רק לראות סרטונים בדרכים (אני צריכה נטו מסך שמע וחיבור לUSB)
משהו שמבין בזה ויכול לומר לי אם זה שווה את זה או שזה סתם לנסות וחבל?
בלת"ק כדאי לדעת שטאבלט כאן בארץ מתחיל באיזור 500 ש"ח ולא דומה אפילו לאלה מאלי אקספרס.
(הטאצ גרוע. ולמרות המפרט בפועל הוא לא הכי חלק)

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה טאבלט עם דפדפן + סים
מה האופציות להתקנת סינון?
ללא סינון זה מכשיר פרוץ לכל דבר..
בררתי עם אתרוג- צריך להתקין את התוכנה שלהם.כרוך בתשלום חודשי - וזה חוץ מהמנוי החודשי שאני משלמת על מנוי בייתי.
נטפרי - אפשר להתקין סינון על מכשיר ?

• הוסף לסימניות
הטאצ של אלי גרוע?
כן. ממה שניסינו הוא מאוד מחוספס יחסית למותגים.
לגבי סינון ניתן להתקין וויפרי או אאוטנט (לניתוק מוחלט) - חשוב - ההתקנה בלתי הפיכה ולא ניתן להסיר אותה כלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה