מידע שימושי טאמס- כשר או לא והם יש תחליפים-האשכול המעודכן

• הוסף לסימניות
שלום אני פותח אשכול חדש כי האחרים ישנים מאוד רציתי לדעת אם טאמס למציצה בטעם פירות יער הוא כשר או לא והאם יש תחליפים

• הוסף לסימניות
פעם היה לי עם הכשר לאחרונה לא מצאתי
אבל יש רני עם הכשר ולדעתי הוא גם יותר מוצלח מטאמס

• הוסף לסימניות
מתוך מה שכתוב באתר הזה, מובן שטאמס בטעם פירות הוא בעייתי, נכון?

• הוסף לסימניות
רני טוב, יש גם כדורי מציצה בשם צרבולי עם הכשר מהודר שניתן לקנות בחנויות טבע. שתיהם עושים אותה עבודה כמו הטאמס

• הוסף לסימניות
סתם סקרנות.

למה לא לוקחים אומפרדקס או שאר תרופות.
או לאכול פחות דברים חומציים?

• הוסף לסימניות
שאלתי את הרב זריצקי והוא אמר לי שאין בזה שום בעיה.

• הוסף לסימניות
א

כן, זה נראה לי כימי.
זה כדור שנהיה ציפוי לקיבה שמונע את הצרבת........משו כזה
זה כדור שמונע מהגוף לייצר חומציות.
יש רופאים טבעיים שהם נגד זה, ומבחינתם הפתרון הוא להפחית ולהוריד מאכלים שמגבירים חומציות, כמו מטוגן, חריף פירות ועוד. לישון על מזרן שיש כרית או משהו אחר שמגביה את תחילת המזרן.

• הוסף לסימניות
שלום אני פותח אשכול חדש כי האחרים ישנים מאוד רציתי לדעת אם טאמס למציצה בטעם פירות יער הוא כשר או לא והאם יש תחליפים
בדקתי בבית מרקחת והיא הראתה לי שלטאמס בטעם פירות יער יש הכשר של K דיאמונד (משהו כזה) רק שההכשר מגיע בדף נפרד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה