טארטלטים מלוחים בבני ברק

• הוסף לסימניות
יודעות היכן ניתן לקנות בבני ברק בסיסי טארטלטים מיני מלוחים למילוי?

מתוקים יש בחנויות רבות, אבל מלוחים עדיין לא השגתי (ידוע לי שבקשת בירושלים יש מוצר כזה)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ברחוב נפחא ע"י עזרא למרפא יש מחסן של כל מוצרי האפיה יש שם את כל סוגי הטארטלים ואני חושבת הכי בזול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;n4958665:
ברחוב נפחא ע"י עזרא למרפא יש מחסן של כל מוצרי האפיה יש שם את כל סוגי הטארטלים ואני חושבת הכי בזול

תודה רבה!
את יודעת מיקום מדויק ושעות פתיחה או טלפון?

• הוסף לסימניות
כתובת מדויקת אני לא יודעת
אבל זה נמצאבין הגינה שעל יד בית כנסת של דארג לבין הבנין של עזרא למרפא צריל להיכנס במוך החניה שם זה צמוד למוסך
לפי מה שידוע לי פתוח רצוף מהבוקר (לא יודעת בדיוק מתי) עד אחרי הצהרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;n4958712:
כתובת מדויקת אני לא יודעת
אבל זה נמצאבין הגינה שעל יד בית כנסת של דארג לבין הבנין של עזרא למרפא צריל להיכנס במוך החניה שם זה צמוד למוסך
לפי מה שידוע לי פתוח רצוף מהבוקר (לא יודעת בדיוק מתי) עד אחרי הצהרים

המון תודה!
אני אנסה שם מחר בעז"ה

• הוסף לסימניות
זה פתוח עד 5 בערב..
זה נקרא שיווק ישיר אפיה
זה רחוב חידא יותר נכון בין הגינה לבנין של עזרא למרפר בחניה של השטיפת רכב
בצד ימין

• הוסף לסימניות
כן לכן שאלתי
איפה אפשר להשיג ב2025 טארטלטים מיני מלוחים?

• הוסף לסימניות
אה.יש חוק בפרוג שלא מעלים אשכול ככ ישן
משהו כזה...

בשנה האחרונה יצא לי לראות בצוק'י רח רבי עקיבא
אני לא יודעת אם ממש בשבועות אלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה