כללי טבלה באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
אם יש פה מישהו שער עדין ויש מצב שהוא עוזר לי?
איך עושים טבלה באלוסטריטור?תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
את רואה יש עוד מישהו ער עכשיו..:)
אז ככה, בסרגל הTOOLS בצד יש לחצן (מצו"ב תמונה) של קו אלכסוני לוחצים עליו לחיצה ממושכת ונפתח חלון קטן שעליו ציור של טבלה, לוחצים עליה פעמים - נפתח חלון שבו כותבים כמה קווים יהיו לאורך וכמה לרוחב, מאשרים ואז לוחצים על הדף וגוררים לגודל הטבלה הרצוי.
בהצלחה :p

קבצים מצורפים

• טבלה.jpg
    KB 109.4 · צפיות: 387
  • טבלה2.jpg
    KB 236.1 · צפיות: 237
  • הוסף לסימניות
שימו לב!
זו אינה טבלה, אלא קבוצה הכוללת מלבן (מסגרת חיצונית) וקווים אנכיים ואופקיים (מפרידים).

אין אפשרות לערוך את מספר השורות והעמודות לאחר שרטוט הטבלה, וכדי לצבוע "תא" בודד, למשל, יש לפרק אותה (Pathfinder/ Divide), או שימוש ב- Live Paint Tool.

טבלה במשמעותה הפשוטה (כמו ב-Word למשל), אין באילוסטרייטור, אלא באינדיזיין.
אפשר לייבא את הטבלה לאילוסטרייטור מאינדיזיין.

• הוסף לסימניות
הבנתי, תודה רבה על ההסבר,
אז איך אני יכולה לעשות טבלה באינדיזין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;327609:
שימו לב!
זו אינה טבלה, אלא קבוצה הכוללת מלבן (מסגרת חיצונית) וקווים אנכיים ואופקיים (מפרידים).

אין אפשרות לערוך את מספר השורות והעמודות לאחר שרטוט הטבלה, וכדי לצבוע "תא" בודד, למשל, יש לפרק אותה (Pathfinder/ Divide), או שימוש ב- Live Paint Tool.

טבלה במשמעותה הפשוטה (כמו ב-Word למשל), אין באילוסטרייטור, אלא באינדיזיין.
אפשר לייבא את הטבלה לאילוסטרייטור מאינדיזיין.

לא ידעתי, באמת אני לא מבינה למה אין טבלה נורמלית באילוסטרייטור,
תמיד אני די מסתבכת,
אולי את Graphic היקרה תדעי לעזור לי : כשאני מקלידה רשימת מוצרים לדוג' וממקמת בטבלה הנ"ל, המרווחים בין השורות לא שווים ואני צריכה לשנות את המרווח ידני בכל שורה
יש דרך לסדר את זה? (אני מגדירה מרווחים שווים אך יש סטיות קלות למרות זאת)

• הוסף לסימניות
אפשר לעבוד ב-Grid, או להגדיר Snap to Point - כלומר, הצמדה לנקודות ציון של עצמים אחרים, וכך הטקסט ייאלץ להיצמד לנקודות שה"טבלה" מגדירה לו.

אך אני חוזרת על המלצתי החמה: טבלאות - באינדיזיין בלבד.

• הוסף לסימניות
נו אז תגלי לנו את הסוד איך אני מתחילה באינדיזין טבלה?

• הוסף לסימניות
פשוט מאד: לוקחת את כלי הטקסט, יוצרת תיבת טקסט, ואז הולכת לתפריט table >insert table ומגדירה לו כמה עמודות כמה שורות ומתחילה לעבוד.

טיפ שעובד בשבילי: אם את רוצה טבלה למשל של 2 עמודות ושהטור הימני יהיה צר והטור השמאלי רחב מאד, יש ליצור טבלה של 3 עמודות ולהשחיר את 2 העמודות השמאליות ואז table>merge cells אבל אני לא יודעת אם המקצוענים עושים את זה כך..

• הוסף לסימניות
טוב אז אני אתכתב עם עצמי, משום מה אני לא מצליחה לעצב טבלה באינדיזין הלכתי לחלון לאות וטבלאות ובחרתי טבלה, ואז נפתחה תיבה והוא לא נותן לי להגדיר ניתונים , מה עושים?

• הוסף לסימניות
כי את צריכה קודם ליצור תיבת טקסט
באמת מי תכנת את זה בצורה כ"כ חלמאית???????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה