דרוש מידע טבלה עם תמונות של 100 מוצרי בסיס

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לבנות ולא בוורד שיקח לי מלא זמן.
יש בינה מלאכותית או אתר אחר שאני יכולה להשתמש?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בפובלישר בקלות (יותר קל מוורד)
ויש אפשרות בבינה מלאכותית,.
אם תרצי אוכל הכין לך.
אני אשמח מאד.
אני צריכה טבלה של 100 עם תמונות של מוצרים כמו קמח קטשופ מיונז וכו.

• הוסף לסימניות
מבדיקה נוספת, בפובלישר לא יעזור.
(זה מיזוג דואר, נועד להוסיף תמונות במיקום מיוחד בעמוד, אבל לא ייצור טבלה)
יש לכאורה אפשרות דרך סקריפט בגוגל שיטס, יש צורך להעלות את התמונות לדרייב.
תעלי ואנסה להכין לך.

• הוסף לסימניות
יש את הגריד 3. תוכנה שקלינאיות משתמשות להכנת לוחות תקשורת. את יכולה להוריד באופן חינמי למחשב למשך שבוע. תוכנה פשוטה לתפעול ואת רק כותבת את המילה והוא נותן לך את התמונות.

• הוסף לסימניות
יש את הגריד 3. תוכנה שקלינאיות משתמשות להכנת לוחות תקשורת. את יכולה להוריד באופן חינמי למחשב למשך שבוע. תוכנה פשוטה לתפעול ואת רק כותבת את המילה והוא נותן לך את התמונות.
ואו, מה זה בדיוק?
מאיפה אני מורידה?

• הוסף לסימניות
פיקאסה ואז עושים קולז ב2 דקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה