דרוש מידע טבלט- יש אפשרות להכניס סים ולהתקין וורד?

• הוסף לסימניות
שלום, אני רוצה לקנות טבלט, בעיקר למייל, אפליקציות בסיסיות (ווטסאפ וכאלו) ורוצה שיהיה שם גם וורד.
ורוצה שיהיה לו אינטרנט עצמי. כלומר, להכניס בו סים (יש לי סים, של 019)
יש אפשרות כזו? איך אני מזהה טבלט מוצלח לזה? כלומר, מה אני צריכה לבדוק על הטבלט כדי לדעת שזה טוב?

• הוסף לסימניות
שלום, אני רוצה לקנות טבלט, בעיקר למייל, אפליקציות בסיסיות (ווטסאפ וכאלו) ורוצה שיהיה שם גם וורד.
ורוצה שיהיה לו אינטרנט עצמי. כלומר, להכניס בו סים (יש לי סים, של 019)
יש אפשרות כזו? איך אני מזהה טבלט מוצלח לזה? כלומר, מה אני צריכה לבדוק על הטבלט כדי לדעת שזה טוב?
יש טאבלטים שאפשר להכניס בהם סים
רק שצריך לשים לב שבשביל לערוך קבצי וורד באנדרואיד יש צורך במנוי בתשלום
יש כל מיני תחלופות שונות ולא מאד מוצלחות

• הוסף לסימניות
לא חושב שזה ישנה
בכל אופן לכל מורה או תלמיד במשרד החינוך מגיע חשבון מייקרוסופט חינם ל-5 מכשירים
נסו לחפש מישהו כזה
אני בעצמי, נגיד ;)
ויש עוד כמה במשפחה. זו לא בעיה.
אבל טבלט אנדרואיד אפשר להתקין עליו מייקרוסופט?

• הוסף לסימניות
יש טאבלט לא אנדרואיד= אייפד. אבל המחירים הם בליגה אחרת לחלוטין (וגם האיכות)
בכל מקרה, תשקיעי במכשיר איכותי כי אם לא זה סיוט.

• הוסף לסימניות
וודאי שיש,
תוכלי להתחבר למנוי מייקרוסופט שמחובר לך למחשב דרך הטאבלט. ובכל מקרה תוכלי להיכנס מהדרייב.
אמנם התוכנה מתואמת לאנדרויד ולא לווינדוס אבל היא אותה וורד.

• הוסף לסימניות
לנובו, סמסונג.
בלי קשר, לא חושבת שצריך להשקיע בזה הרבה כסף אם זה לצרכים בסיסיים.

• הוסף לסימניות
אחד מהמכשירים שבקישורים האלו מוצלח? אם כן- מי יותר? (צריכה מייל, ווטסאפ, אוטובוסים, זה בערך...)

• הוסף לסימניות
לשימוש אמין לאורך זמן מומלץ רק סמסונג!
בייחוד אם רוצים גם ווטסאפ, אז אייפד לא מתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה