טבריה בעין העדשה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1515491:
כשצילמתי על ג'יפג לא הגעתי לתוצאות שרציתי.

על זה בדיוק את צריכה לעבוד!
לא להשאיר את זה למחשב..

כרגע את בונה בית חולים מתחת לגשר השבור.. זו לא הדרך הנכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1516219:
על זה בדיוק את צריכה לעבוד!
לא להשאיר את זה למחשב..

כרגע את בונה בית חולים מתחת לגשר השבור.. זו לא הדרך הנכונה.

הוא מתכוון להגדרה ידנית Preset שמתאים לציפיות שלך, כך שהמצלמה תג'ייפג אותם באופן הנכון. אני מסכים עקרונית, אבל שום Preset לא יצליח להיות מדויק מספיק עבורי.

מי שיושב על התמונות הנבחרות שלו 5 דקות לפחות לכל אחת, לא יסתפק לעולם בPreset ידוע מראש. זה פשוט לא יהיה מדויק מספיק.

עם זאת, אני מסכים לחלוטין שלצלם אירועים בRAW מצריך עבודה כבירה, ולחילופין תקציב כפול... ותודה לד' שאני אישית לא לוקח הרבה אירועים סטנדרטיים, וגם כשאני לוקח אני עושה את זה בדרכי כPortraitjournalist, ולפחות נהנה מהסגנון שלי. טוב, גם הלקוחות נהנים בעצם...

(אני מכיר צלמים שמוכנים לסבול את צילומי הסטודיו כדי לצלם אירוע, ואילו אני מוכן לסבול את האירוע כדי לצלם סטודיו... אז אולי נסדר שיתוף פעולה, סטודיו עליי ואירוע עליו...?)

• הוסף לסימניות
השלישית מדהימה!
צילומים יפים מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה