טגדה טגדה טסאוין טסאוין

• הוסף לסימניות
חזרתי מיום מלא רגש (ואוכל). @אבימי, @אורי לוי, @Danbarlev , גדי פולק ואני (בעצמי) (ועוד כמה שלא הכרתי)הלכנו לשמח ילדים בנופשון של עזר מציון. יישר כוח לכל המשתתף ויישר כוח מיוחד לעצמי שהוליד את הרעיון. יותר מאוחר הגיע אחד בשם @מוטי הלר שגם הוא שימח את הילדים (אני עד בזה כי הייתי שם והפרעתי קצת. תכלס אין עלינו!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יוזמה מהממת של @ג'קי ירחי המלך
איש שכולו לב, הביא לכך שמאות ילדים נהנו מאיורים ומהמפגש עם מאיירים בגובה העיניים.
יום מקסים ומלא אור.
כאן קריאה לכל מאייר או מאיירת - נצלו מכשרונכם ומהגמישות שמקנה לכם המקצוע - והתנדבו בארגונים שמסייעים לילדים חולים. כמה שעות פעם ב, יכולים לתת לאנשים במצוקה גדולה אור ענק.

• הוסף לסימניות
בלי קשר לחסד, נשמע לי מרתק לראות את כולכם על הבמה....

• הוסף לסימניות
יוזמה מהממת של @ג'קי ירחי המלך
איש שכולו לב, הביא לכך שמאות ילדים נהנו מאיורים ומהמפגש עם מאיירים בגובה העיניים.
יום מקסים ומלא אור.
כאן קריאה לכל מאייר או מאיירת - נצלו מכשרונכם ומהגמישות שמקנה לכם המקצוע - והתנדבו בארגונים שמסייעים לילדים חולים. כמה שעות פעם ב, יכולים לתת לאנשים במצוקה גדולה אור ענק.
נשמח לשמוע איך עושים את זה בפועל... כאילו, לשבת באירוע ולצייר קריקטורות לכל המעוניין...?

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע איך עושים את זה בפועל... כאילו, לשבת באירוע ולצייר קריקטורות לכל המעוניין...?
ביום יום- זה להגיע למחלקת ילדים, בתיווך עם ארגון חסד כלשהו, כמו עזר מציון או ארגון אחר - ולשבת ליד ילד חולה ומשועמם נורא, ולצייר לו דברים מצחיקים ומעניינים.
באירוע הזה ספציפית ישבנו וציירנו לכל דורש מה שרצו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה