טהור עיניים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1996139:
אני מקווה שהובנתי נכון , ההארה שלי היתה לטוב , לא בגלל שככה זכרתי או לא זכרתי אותך, פשוט כי בשבילי זה היה שיעור חשוב.
תראי כמה אפשר כמו שאמרת , לשים הכל בצד , להתגבר ולהמשיך (כאילו) כלום לא קרה.
מצדיעה לך...!

הסיבה העיקרית שרשמתי את זה בכללי ולא באישי, היא לעורר,
כל אלו שלא תמיד שמים לב , תראו מה מילים ללא מחשבה יכולות לגרום , לבנות סטיגמה שלילית למישהי , שאח"כ לא פשוט להתפטר ממנה , צריך פשוט לשים לב לכל מילה.
לשים לב , ושוב לשים לב.
ומקסימום , יש הודעות באישי בהן ניתן להסביר בצורה יפה ומכבדת..
והדברים אמורים כמובן גם על עצמי :)

ברור לי שההערה היתה לטובה, להיפך, אני רואה בזה טוב,
חיפשתי הזדמנות לדבר על זה ואת נתת לי את אותה, אמרתי שאני שמחה לדבר על זה פה,
זה גורם שהמקרה ההוא יהפך להסטוריה נשכחת ומשחרר לי

ואכן מילים יכולות להרוג, וגם להזיק, צריך מאוד להיזהר.

• הוסף לסימניות
ואגב אני זוכרת מצוין את אלו שראו בי את התמימות וההתלהבות
ולא התרגשו ממה שאמרתי וממה שהכרזתי.
ודנו אותי לזכות בניסיון להבנה והגנה. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה