באמת מדובר בילדים גדולים יותר, לא פחות מחצי שנה, רובם מעל שנה, שזה אומר שלא צריך להאכיל אותם וגם לא להחזיק אותם, רובם מסתובבים, זה יותר גנון, ששם כן מקובל מספר כזה, התכוונתי רק לומר שלהסתדר עם ילדים זה קשור יותר לאופי של האדם, לרוגע ולנינוחות שלו, כי יש כאלו שגם עם שניים בקושי מצליחים להסתדר.נכתב ע"י pr;399559:אבל 9 ילדים!!!!
איך אפשר?!
נכתב ע"י Aאילה;399495:פשוט צריך לפנות לתמ"ת והם כבר יטפלו בענין, נראה לי לא מסובך מדי.
נכתב ע"י Aאילה;399366:nchmeya
בהנחה שאת אמא, אני מניחה שאת חוזרת מוקדם מהעבודה או לא עובדת בכלל,
אז כמובן את ממלאת את תפקידך כאמא הכי טוב שיש!
אבל תחשבי שאת אמא ל-3,4,5 כן ירבו ומציעים לך עבודה טובה במשכורת טובה עד השעה 3.00 כך שאת בבית ב 3.30-4.00
האם תוותרי על המשרה כי לא תרצי לשלוח את הילדים למעון?
אני מניחה שתבררי על מעון טוב, תלכי לעבוד ותראי שטוב לילדים.
אפשר קצת לפתוח את העיניים ולראות את המצב של אחרים בפן שונה, ולא בעין קטלנית כ"כ.
בהנחה שאתה אבא אז תחשוב על הנ"ל לגבי אשתך.![]()
נכתב ע"י pr;399629:mig, יש הבדל קטן... זו העבודה שלהן.
לא שאני מצפה מהן להיות ערניות כל הזמן, זה פשוט לא אפשרי,
אבל יש הבדל בין מי שעושה את העבודה מאהבה ושמחה,
ומדי פעם כושל הכוח, לבין מי שלא מצאה שום דבר יותר טוב לעשות, והיא מחכה לרגע שתעוף הביתה, והילדים פשוט לא מענינים אותה.
נכתב ע"י mig;399690:רק האשכול עוד יכול להמרח עמודים שלמים ולא להגיע למסקנה חד משמעית,
כי לכל אמא אופי שונה וכן לכל ילד,
לכל שיטה מעלות וחסרונות,
ולכל אחת תנאי עבודתה וחייה.
וכלנו בנ"א.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים