טוחן אשפה כן /לא והיכן?

• הוסף לסימניות
יש מישהי שעשתה טוחן והלקוח מרוצה? אין בעיות?
במקרה שלי, יש לבשרי 2 כיורים.
1 במשטח העבודה, והשני באי ליד הכיריים.
גם משטח עבודה אבל יותר קילוף ירקות וכד'
איפה מומלץ יותר למקם את הטוחן?
וכמה מקום הוא תופס למטה?

• הוסף לסימניות
מרוצים עד הגג לא יודעים איך הסתדרו קודם
הייתי ממקמת באי ליד הכיריים (למרות שפחות הבנתי למה משמש הכיור הראשון, אולי תסבירי?)
לגבי כמה מקום הוא תופס תסתכלי במפרט טכני של טוחן
אם את עושה גם ברז מים חמים/קרים
תקחי בחשבון שאולי לא ישאר לך מקום לפח

מה שכן לא הייתי מוותרת על טוחן איכותי, הבנתי ממישהי שהזמינה מאיביי/ אמזון דגם שכאן בארץ הרבה יותר יקר- שווה לברר

• הוסף לסימניות
מרוצים עד הגג לא יודעים איך הסתדרו קודם
הייתי ממקמת באי ליד הכיריים (למרות שפחות הבנתי למה משמש הכיור הראשון, אולי תסבירי?)
לגבי כמה מקום הוא תופס תסתכלי במפרט טכני של טוחן
אם את עושה גם ברז מים חמים/קרים
תקחי בחשבון שאולי לא ישאר לך מקום לפח

מה שכן לא הייתי מוותרת על טוחן איכותי, הבנתי ממישהי שהזמינה מאיביי/ אמזון דגם שכאן בארץ הרבה יותר יקר- שווה לברר

מעניין, אתמול שלחה לי מישהי הודעה וכתבה: נחמד, לא יותר.
ואחרי שתיארה שמידי פעם יש תקלה כי נתקע משהו. הלקוח החליט לא לעשות.

עכשיו יצאתי מבולבלת........

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי? מנסיון של לקוחה? לא כ"כ הבנתי
אולי נתקלה בסוג פשוט שלא טוחן הכל ואז זה באמת אפילו מיותר
אבל ניתן למצוא בחו"ל במחירים יותר זולים את הטובים ממש
בפרויקט שהתקציב בו בוא בעיה קטנה;), לא הייתי חושבת פעמיים

• הוסף לסימניות
היה באא''ר אשכול בנושא לא מזמן.
אין לי ניסיון אישי וגם לא של לקוחות, אבל שם היו המלצות חיוביות.

• הוסף לסימניות
דבר מדהים שמעתי מבעלות טוחן שלא יודעות איך היו מסתדרות בלי זה
אבל והאבל גדול -רק איכותי וחזק ,אחרת הסכינים והמנוע עושים בעיות
אבל הסוג הטוב שווה מאד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה