דרוש מידע טונה מעושנת במים אפשרי?

• הוסף לסימניות
יש לי טונה שימורים במים אפשר לעשן את זה?
או רק טונה בשמן??

• הוסף לסימניות
אני תמיד סוחט את המים ושם שמן במקום.

• הוסף לסימניות
יש לכם הוראות איך מעשנים טונה?
מעניין אותי מתכון
תודה!
פותחים את קופסת השימורים ולא מרוקנים את השמן כלל
לוקחים נייר סופג ומניחים מעל הטונה (לדחוס את הנייר שיהיה מונח טוב בתוך הקופסא ויספג בו השמן)
וכעת ההדלקה...
לוקח לזה זמן עד שזה מפסיק לבעור מומלץ לעשות זאת על אדן החלון (לא מתחת למרפסת שלי...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי טונה שימורים במים אפשר לעשן את זה?
או רק טונה בשמן??
טיפה נפט והכל יסתדר..
אבל מנסיון החיך.. של ילדי הקטנים, אין כמו טונה בשמן...
להצית ניר סופג שמכסה את הקופסה. להמתין עשר דקות עד רבע שעה. לא מומלץ בבית או במקום סגור, אלא בגינה או בפארק. חוייה לילדים.

• הוסף לסימניות
טיפה נפט והכל יסתדר..
אבל מנסיון החיך.. של ילדי הקטנים, אין כמו טונה בשמן...
להצית ניר סופג שמכסה את הקופסה. להמתין עשר דקות עד רבע שעה. לא מומלץ בבית או במקום סגור, אלא בגינה או בפארק. חוייה לילדים.
עוטפים את הקופסה עם נייר סופג?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה