איך אני משנה שהטקסטים יהיו בימין? בד"כ אוטומטי זה בימין ופה חלק ברחו לשמאל
פ פינגפונג משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים D I G I T A L • 31/3/20 הוסף לסימניות #1 איך אני משנה שהטקסטים יהיו בימין? בד"כ אוטומטי זה בימין ופה חלק ברחו לשמאל
נ נוכחות מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית D I G I T A L יוצרי ai 31/3/20 הוסף לסימניות #2 איני יודע אם קיימת דרך פשוטה או לא אבל בודאי שתוכלו לעשות זאת באמצעות קוד HTML.
פ פינגפונג משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים D I G I T A L • 31/3/20 הוסף לסימניות #3 לא יודעת איך עושים את זה?
נ נוכחות מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית D I G I T A L יוצרי ai 31/3/20 הוסף לסימניות #4 איזו מילה אמורה להיות רשומה בשדה אחת, לדוגמה?
נ נוכחות מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית D I G I T A L יוצרי ai 31/3/20 הוסף לסימניות #5 או במקום שימוש בHTML נסו לעשות שימוש חילופי בCSS נסו להכניס את הקוד הבא בתוך השדה להוספת CSS (מופיע בלשונית מתקדם למטה) קוד: .rtl { direction: rtl;
או במקום שימוש בHTML נסו לעשות שימוש חילופי בCSS נסו להכניס את הקוד הבא בתוך השדה להוספת CSS (מופיע בלשונית מתקדם למטה) קוד: .rtl { direction: rtl;
פ פינגפונג משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים D I G I T A L • 1/4/20 הוסף לסימניות #6 לא עובד לי ממש דחוף איך מסדרים את זה
נ נוכחות מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית D I G I T A L יוצרי ai 1/4/20 הוסף לסימניות #7 נסו עם HTML בלבד תכניסו את הקוד הזה לשדה של המילים, ובמקום טקסט בעברית תכתבו את המילים, לדוגמה: טלפון קוד: <p dir="rtl">טקסט בעברית</p> אם לא עובד אפשר לחזור לכאן.
נסו עם HTML בלבד תכניסו את הקוד הזה לשדה של המילים, ובמקום טקסט בעברית תכתבו את המילים, לדוגמה: טלפון קוד: <p dir="rtl">טקסט בעברית</p> אם לא עובד אפשר לחזור לכאן.
פ פינגפונג משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים D I G I T A L • 1/4/20 הוסף לסימניות #8 לא עובד
נ נוכחות מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית D I G I T A L יוצרי ai 1/4/20 הוסף לסימניות #9 העלו בבקשה צילום מסך היכן אתם מכניסים את הקוד.