Elementor טופס צור קשר של אלמנטור לא עובד, מה יכול להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
הטופס מראה על שגיאה מחלון אינונימי, ולא שולח כלל גם לא לאיסוף לידים!!
אחרי שהותקן התוסף לשליחת מיילים, WP Mail SMTP

• הוסף לסימניות
אם לא אוסף לידים מסתבר שהבעיה לא במייל. אך בכל זאת אולי תבדוק אם שאר התוספים שאמורים לשלוח מייל עובדים, כי אולי התצורה של התוסף SMTP צריכה שינוי כל שהוא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אם הבעיה היתה לפני התקנת הSMTP עדיין יכול להיות שיש משהו בהגדרות הSMTP לא מוגדרות נכון. אולי כבדיקה מהירה אפשר למשל לבצע הזמנה בווקומרס ולראות אם שולח מייל.

• הוסף לסימניות
כמנהל אני מצליח לפעמים ולפעמים בכל זאת מראה שגיאה, אבל בכללי למנהל יש סיכוי שיצליח

• הוסף לסימניות
קבלתי מייל עכשיו למייל שלי אחרי שהתקנתי את הSMTP כמנהל,
אבל עדין בחלון אינונימי לא נשלח

• הוסף לסימניות
כמנהל אני מצליח לפעמים ולפעמים בכל זאת מראה שגיאה, אבל בכללי למנהל יש סיכוי שיצליח
אם הבעיה היא באלמנטור - כאשר מופיעה שגיאה, מוצגת למנהלים פירוט השגיאה ב-console

• הוסף לסימניות
לגבי איסוף לידים האם אתה מתכוון שבקטע ה"הגשות" של אלמנטור גם לא מופיע ?

• הוסף לסימניות
כשמסיימים למלאות טופס יש שגיאה כל שהיא?

• הוסף לסימניות
כתוב תוספת של נוסח מסויים לשגיאה?

• הוסף לסימניות
רק כדי לוודא המיילים של שאר התוספים נשלחים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה עוד תוספים?
יש שם צור קשר שלא נשלח ממנו לאיסוף לידי דרך משתמש שלא מנהל
מנהל יכול לשלוח...

• הוסף לסימניות
חשוב לי להבין האם תוספים אחרים בסדר או לא בשביל לנסות להתחקות אחרי מקור הבעיה, למרות שכרגע עדיין לא עולה לי תיקון בראש.
תוספים אחרים, למשל ווקומרס, תוסף צור קשר 7, ותוספי טפסים אחרים וכיו"ב, כמו כן כאשר מתפרסמת תגובה לפוסט, האם אתם מקבלים על זה מייל (אם מוגדר לכם לקבל מייל על זה)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה