מידע שימושי טוש ארטליין על בגד

• הוסף לסימניות
הילדון המשועמם שלי בחר לצייר עם טוש ארטליין שחור על חולצת השבת המהממת שלו(ואינני יודעת איך הגיע לידיו) זו חולצה כהה מבד גס יחסית(מצורפת תמונה של החולצה לפני הקישוט)
מי יודעת איך אפשר להוריד??

קבצים מצורפים

• הודיה0777.jpg
    הודיה0777.jpg
    KB 245.8 · צפיות: 212
  • הוסף לסימניות
בטח שיש לו תקנה.
אני הורדתי כתם ארטליין ענק על טלית יקרה, ומאז אני מורידה מכל בגד כל סוג של כתמי דיו.
עם חומץ+אלכוהול ביחס שווה.
מניחים את הכתם בחומר, דופקים עליו עם כף, ולאט לאט את רואה איך הכתם יורד והמים נצבעים בצבע של הכתם. לפעמים צריך לחזור על הפעולה פעם נוספת, אבל זה עובד יופי!
לכבס, רק אחרי שהורדת את הכתם, הכביסה מקבעת אותו.

• הוסף לסימניות
וזה לא ישנה את צבע הבגד???

• הוסף לסימניות
אני הורדתי כתם ארטליין מבגד צמר עם חומר שפורסם בעבר בפטנט רשום. משהו להורדת כתמים על לוח לורדים. יתכן שאם זה בד גס יעזור גם לך. (זכור לי שמתחיל עם OXI)

• הוסף לסימניות
הורדתי עם אלכוהול בלבד!
וכדי לקבע צבעים שיישארו רעננים אני משתמשת בחומץ!
מעניין לנסות בשילוב 2 חמרים מנוגדים...

• הוסף לסימניות
זה טוב גם ללורד מחיק?
ואיזה אלכוהול?

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי באלכוהול 95% לארטליין שאגב הבסיס שלו אלכוהול.
ישנם ארטליינים על בסיס נפט-אם איני טועה.
תבדקי מה הבסיס של לורד מחיק ותנסי בהתאם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר עם אלכוג'ל
בכללי אפשר לנקות איתו הרבה דברים

• הוסף לסימניות
התקשקשה לי חצאית ג'ינס במרקר צהוב
יש אפשרות להוריד את זה?
(החצאית לא עברה עדיין כביסה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה