דרוש מידע טיב העץ

• הוסף לסימניות
החנות בכפר חב"ד
האם מישהו קנה שולחן בחנות טיב העץ?
מרוצים?
שירות? חוזק?
מחיר?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הקפצה. מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אני קניתי שם
עוד לא קיבלתי
מאוד נהנתי מהשירות שלהם והאדיבות הסבירו כל דבר מחד ומאידך נתנו לנו את הפרטיות להתלבט עם עצמנו
יש להם אולם תצוגה ענק עם מבחר גדול (לא כמו חנויות פרטיות שיש שולחן אחד בקושי)
הם נותנים לעשות שינויים לפי הצורך

ולגבי המחיר
אני הייתי באיזה חנות פרטית בבית שמש ששם ראיתי את השולחן והכיסאות שקניתי בכמה אלפי ש"ח יותר יקר כולל זה שהוא אמר לי שאין הרבה דוג'
ואז הוא הראה לי במחשב שלו דוג'
ובמקרה קפץ לו השם של טיב העץ ואז התברר לי שהוא עובד איתם
אז הלכתי ופתחתי את האתר שלהם והתברר שהם יותר זולים ממנו באותם דברים

מבחינת חוזק כאמור עדיין לא קיבלתי אבל בחנות זה היה נראה בסדר גמור

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעונים,

אשמח אם יש מישהו שכבר משתמש בשולחן תקופה.

שוב תודה

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לחוו"ד על האיכות של השולחנות אחרי תקופת שימוש.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה