דרוש מידע טיולון טיק טאק MOM לעומת MOON אינפנטי

• הוסף לסימניות
מתלבטת מאד בין 2 העגלות הנ"ל- איזו מהם לרכוש?

כפי שהבנתי מדובר באותה עגלה מיבואנים שונים:
בחלק מהחנויות נאמר לי שעדיף לרכוש את המון של אינפנטי כי השירות אצלם טוב יותר, לעומת MOM
אך החיסרון מבחינתי באינפנטי שבגגון יש חלק שהוא מרושת ולא אטום, כך שאינו מגן כמו שצריך מהשמש.

אשמח מאד לדעת ממישהי מניסיון עם MOM - האם היא נתקלה בבעיות כלשהן בעגלה או בשירות שלהם?
או לחילופין האם החלק המרושת בגגון של אינפנטי אכן מהווה חסרון והשמש מפריעה לתינוק?

תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אינפנטי מון ומרוצה
הגגון באמת קצר
לא יודעת לגבי מאם - החנויות באמת אומרות שאין שירות

• הוסף לסימניות
לי חנות אחת אמרה שגם האיכות של מאם יותר נמוכה
יש לי מון ואני מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה טיולון של GRACO גרקו בשם Myavo?

• הוסף לסימניות
נשבר לנו הברזל אינפנטי מון עכשיו אחרי שנתים
לשקולך

• הוסף לסימניות
מתלבטת בין מון אינפיניטי להילמלטון סירקל, אשמח לדעות לכאן ולכאן

• הוסף לסימניות
פירקתי את הטיולון הזה לכביסה ואני לא מצליחה בשום אופן להרכיב חזרה
יש למישהו סרטון הדרכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה