- הוסף לסימניות
תודהאני ממליצה על בטרפליי.
עגלה מצוינת! יש שירות מאוד טוב.
ואחראיות למוצר אם קורה לה משהו.
כולל החלפת בדים אם דהוי והחלפת חלקים.
מאוד נוחה להליכה מאוד חזקה בירידה מהמדרגות.
אבל היא עגלה יקרה ומאוד דוהה בשמש
אשמח לעוד המלצות
תודה
תודהאני ממליצה על בטרפליי.
עגלה מצוינת! יש שירות מאוד טוב.
ואחראיות למוצר אם קורה לה משהו.
כולל החלפת בדים אם דהוי והחלפת חלקים.
מאוד נוחה להליכה מאוד חזקה בירידה מהמדרגות.
היא מאוד דוהה אחרי שנה....תודה
אבל היא עגלה יקרה ומאוד דוהה בשמש
אשמח לעוד המלצות
תודה
ואז אחרי שנה שוב... עד שנגמרת האחריות ואז את נשארת עם עגלה דהויההיא מאוד דוהה אחרי שנה....
ואז את שולחת בקשה לבדים חדשים ויש על זה אחריות!
כמובן ביבואן רשמי.
(אני בחרתי אחרי שנה בדים בצבע אחר לעגלה...)
יש את החנות עדי באשדוד עם שירות פצצה!
ממליצה!
באיזה צבע יש לך?לי יש את הבטרפליי כבר כמעט שנתיים וחצי ואין לי תיקון אחד
ולא דהתה בכלל!!!
יש לי שחור אבל זה היה מהראשונים בארץ...באיזה צבע יש לך?
לי יש שחור.יש לי שחור אבל זה היה מהראשונים בארץ...
נראה לי הבאים דהו יותר מהר...
אחיות שלי קנו וכן דהה להן
שתדעי שיכולה לפנות לבוגבו ולקבל חדש....לי יש שחור.
קניתי לפני שנה וחצי.
הגגון אכן קצת דהה מעבר לזה העגלה מושלמת בעיני
כן אני יודעת, תודה רבהשתדעי שיכולה לפנות לבוגבו ולקבל חדש....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים