עזרה טיולון מאמאס אנד פאפאס דגם אירו

• הוסף לסימניות
מכירים?קלה?נוחה לתפעול?מתפרקת לכביסה בקלות?מתקפלת קטנה(חשוב לי במיוחד)?האמת כבר כמעט קניתי את האינפנטי מון ופתאום ראיתי אותה ברשת. ואל תמליצו לי על יויו או בוגבו החדשה בבקשה...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשואלות

• הוסף לסימניות
המחיר יורד מיום ליום..
נראה קצת מחשיד
יש למישהי מידע?

• הוסף לסימניות
אני קניתי יש לי אותה כבר שני ילדים... קל להוריד את הריפודים ולכבס... החלק של הניו ברון מהמם ... עגלה מעולה חזקה מאוד יש לה קטע שהטיולון נמצא בישיבה מלאה אז הידית די רחוקה מהגב של הטיולון לי זה לא מפריע... שימו לב שהגגון צריך לפתוח את הריצ'רץ' שלו לפתיחה מלאה כי הפתיחה הדיפולט שלו היא לא באמת מכסה את כל הילד משמש... חוץ מזה מרוצה מאוד מי ששם כמה ילדים על העגלה נראה לי שלא מתאים... עוד משהו העגלה הזאת יחסית נמוכה וזה נוח עם ילדים שעולים ויורדים אבל תינוקות קטנים אסור להשאיר את הגגון פתוח בערכה של הניו one כי הגגון בעצמו הוא ההגנה על התינוק...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשואלות, אולי יש קונים חדשים מאז פתיחת האשכול.

עוד משהו העגלה הזאת יחסית נמוכה וזה נוח עם ילדים שעולים ויורדים אבל תינוקות קטנים אסור להשאיר את הגגון פתוח בערכה של הניו one כי הגגון בעצמו הוא ההגנה על התינוק...
היא נראית בסרטון יוטיוב נמוכה מאוד, עד כמה זה יכול להיות גרועה?
והשימוש בבד ה"אמבטיה" בטח מתאים עד גיל 5 חודשים... (כמה כבר יוצאים מהבית/ אפשר להיעזר בסלקל לעניין הבטיחות)- בכל אופן ככה נראה לי ועדיין מתלבטת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה