מידע שימושי טיולון ננו של מאונטיין באגי

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את העגלה הזו
מה שמרתיע אותי זה הגגון הקטן (כמו כל העגלות היפות :()
בשבת היה נדמה לי שראיתי מישהי עם העגלה הזו עם גגון יותר גדול ושיש בו רוכסן שניתן להגדיל את הגגון. זה היה כהרף עין ואני חושבת אולי דמיינתי. מישהי יודעת על משהו כזה?
ואגב, כל המשתמשות בעגלות עם הגגונים הקטנים, מה עושים בשמש חזקה? הילד יושב ומסתנוור? רחמנות! או מה כן?

• הוסף לסימניות
אני בררתי על העגלה הזאת לפני יותר מחצי שנה (בסוף לא קניתי אותה)
וכבר אז ראיתי באתר שלהם שיש את אותו דגם עם גגון יותר גדול,
חשבתי שזה אוטוטו יגיע לארץ אבל בינתיים נראה לי שמוכרים עוד את הדגם הקודם. תבררי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2510648:
אני רוצה לקנות את העגלה הזו
מה שמרתיע אותי זה הגגון הקטן (כמו כל העגלות היפות :()
בשבת היה נדמה לי שראיתי מישהי עם העגלה הזו עם גגון יותר גדול ושיש בו רוכסן שניתן להגדיל את הגגון. זה היה כהרף עין ואני חושבת אולי דמיינתי. מישהי יודעת על משהו כזה?
ואגב, כל המשתמשות בעגלות עם הגגונים הקטנים, מה עושים בשמש חזקה? הילד יושב ומסתנוור? רחמנות! או מה כן?

נכון, יש גרסה חדשה לעגלה הזו, עם גגון גדול יותר, סל גדול יותר, מערכת שכיבה משודרגת, גלגלים דקים ומשודרגים.
עגלה מעט יותר קלה ומנגנון בלמים יותר ידידותי.

דא עקא שהיא לא נראית בארץ באופק הקרוב.
אני ממש חיפשתי, בסוף בלית ברירה לא קניתי. (קניתי יויו)

• הוסף לסימניות
אתם יודעות כמה עולה העגלה הזו?

• הוסף לסימניות
לפי הפירסומים שהיו בעלונים העגלה בגירסה המשודרגת הגיעה לארץ והיא נקראת ננו פלוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batya666;2510765:
אתם יודעות כמה עולה העגלה הזו?

הדגם שבארץ עולה בערך 1,300
הדגם הנ"ל באתר עולה 329 יורו שזה ג"כ בערך 1300

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קפוצון;2510797:
לפי הפירסומים שהיו בעלונים העגלה בגירסה המשודרגת הגיעה לארץ והיא נקראת ננו פלוס

איפה ראית?
כי באמת בפרסום של ניו בורן למשל יש תמונה של הדגם הזה. (לא בצבע הזה)

• הוסף לסימניות
אבל מה שראיתי בשבת היה נראה עם רוכסן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2510804:
אבל מה שראיתי בשבת היה נראה עם רוכסן.

את בטוחה שראית ננו ? כי ראיתי על אחד החיקויים אם רוכסן (נראה לי בובו)

• הוסף לסימניות
הבובו שונה מהמאונטיין באגי. על השילדה התבוננתי היטב, הגגון חשבתי שאני מדמיינת (חבל שלא נגשתי פשוט לשאול :()
בכל אופן, נראה לי אני עוברת הלאה, ראיתי, לא ראיתי מה ראיתי חלאס.......

ננסה לבדוק אם מה שיש בניו בורן זה באמת עם גגון גדול יותר

תודה לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
תכל'ס, איך אתם מתמודדות עם הגגונים הקטנים בשמש?

• הוסף לסימניות
לי יש את החדש
הגגון קצת יותר גדול מהקודם
עדין קטן אבל הצורה שלו כזו שהיא מצלה מצוין
קניתי בניו בורן

• הוסף לסימניות
למישהי יש נסיון עם הטיולון הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה