מידע שימושי טיולון סקוויז - איך הוא?

• פותח הנושא nicky
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נתקלתם פעם בטיולון סקוויז? (squizz - נמכר בבייביסטאר)

בבייביסטאר ממליצים עליו מאד, אני לא נוטה להאמין להמלצות המוכרים אז מנסה לברר אצל אנשים שניסו או שקנו.

אם למישהו יש ניסיון עם העגלה - אשמח לחוות דעתכם :)

• הוסף לסימניות
יש לי, מרוצה מאד מהנוחות, נסיעה חלקה מאד, עגלה קלה, מתקפלת בקלות מאד.
החיסרון היחיד: (שלא עליתי עליו בקניה, כי הייתי עם תינוק קטן מאד, ושכחתי לבדוק את הנקודה הזאת)
ההשכבה וההושבה די מסובכת.
מין רצועה כזאת, שצריך למשוך בשתי ידים.

• הוסף לסימניות
יש לי, מרוצה מאד מהנוחות, נסיעה חלקה מאד, עגלה קלה, מתקפלת בקלות מאד.
החיסרון היחיד: (שלא עליתי עליו בקניה, כי הייתי עם תינוק קטן מאד, ושכחתי לבדוק את הנקודה הזאת)
ההשכבה וההושבה די מסובכת.
מין רצועה כזאת, שצריך למשוך בשתי ידים.

איזו זריזות!!! תודה! לא ציפיתי למצוא כ"כ מהר :)

כמה זמן כבר יש לך אותה? היא חזקה? הילדה שלי קצת שמנמונת, ואוהבת להשתולל אז אני מחפשת טיולון שלא מתנדנד ברוח....
יש לילד מספיק מקום לשבת?המושב נוח?
היא מתכבסת?

תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
יש לי אותה 8 חודשים, מתכבסת,
לא מתנדנדת ברוח, מה פתאום, המון מקום לשבת (לכן קניתי אותה, בגלל הנוחות של הילד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה