נכתב ע"י free;1310392:אל תלכי על יויו, בבקשה!
הילד פשוט מסכן בה - לא יכול להשען כשהוא יושב, לא יכול לשכב,
היא רק יפה... (ואגב היא לא של בוגבו אלא בייביזן)
את עניין הקיפול לא הזכרתי, כי את זה כל אחד רואה לבד בחנות. אכן יתרון גדול מאוד!!נכתב ע"י שתיים;1310503:תודה על תגובתכם!!
יש לכם מושג איפה ניתן לרכוש אותה במחיר טוב?
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1311174:מה המחיר של היויו בבייבי לנד?
ואיך הישיבה שלה? היא ממש זקופה?
מישהי מכירה את הפג מיני?
המושב של היויו ישר לגמרי, "המשענת" טיפה נוטה אחורה. והבת שלי יושבת ונשענת. לפעמים כשמתחשק לה, היא מזדקפת יותר, אבל זה עדיין נוח, כי המושב עצמו ישר, ולא באלכסון כמו שראיתי בהרבה עגלות, שזה באמת מאוד לא נוח, כי כשהילד רוצה להזדקף הוא חייב לתפוס במשהו ולמשוך את עצמו לישיבה.נכתב ע"י free;1310954:סורי, אני מרחמת על הילדים שיושבים בלי להשען, בהגיון שלי זה פשוט לא נוח!
בליטות?? ממש לא.נכתב ע"י שתיים;1311479:היה נראה לי שהמושב פחות נוח, לא בגלל המשענת, אלא יש כאלו בליטות בחלק התחתון של המושב. אני צודקת?
כמו"כ - מה המחיר שלה?
כמה לוקחים עליה בסופר בייבי? וכמה בבייבילנד?
אני ממש מעריכה את עזרתכם!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים