טיול מבלגיה להולנד

• פותח הנושא free
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו מכם התנסה בנסיעה מאנטוורפן להולנד?
אשמח אם יש לכם המלצה לאוטובוס מאורגן או משהו ל-20 איש
לביקור באתרים המענינים שבהולנד.
תודה על עזרתכם!

• הוסף לסימניות
אני טיילתי בכיוון ההפוך...
אבל בהולנד טיילתי הרבה, יכולה להמליץ על הכפרים ווֹלֶנְדַם (Volendam), מַרְקֶן (Marken), זַאנְס-אֶ-סְכַנְס (Zaanse Schans)
באמסטרדם עצמה יש:
בית כנסת הפורטוגזי
בית אנה פרנק
מוזיאון שעווה מאדם טוסו
שיט בתעלות אמסטרדם
טיולי אופניים

יש עוד, אבל אלה בהחלט העיקריים.

• הוסף לסימניות
אני הייתי באנטוורפן ונסעתי להולנד. (לא באוטובוס אלא ברכב פרטי) יש לי קובץ word עם מקומות מעניינים לטייל שם וכן דברים גם בבלגיה. כתוב שם גם כניסות, כמה עולה וכו'.
מוזכר שם גם כל מה שכתבה אא.

אם תרצו אני יכולה לשלוח את שני הקבצים האלה במייל.

• הוסף לסימניות
תודה לכם.
יש לכם מושג מה הכי קרוב לאנטוורפן?
good_say -שלחתי את המייל שלי באישי. תודה.

• הוסף לסימניות
עשינו את המסלול הזה בכיוון הולנד-בלגיה באמצעות רכבת מהירה. תחנת הרכבת באמסטרדם נמצאת בלב העיר במרחק הליכה מאתרים רבים.
לא ללכת למדם טוסו! הכניסה יקרה וחבל על כל יורו.
היינו במוזיאון היינקן - חויה למי שאוהב בירה.
לא לוותר על שייט בתעלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה