אני חושבת שיש לי את הדיסק שאת מדברת עליוהאם אפשר להעלות את המנגינות המקוריות של הטיטניק
(יש דיסק שלם . הוא אבד לי )
אולי אנחנו לא מדברות על אותו דיסק, לא נשמע לי כמו דיסק של הסרט. אבל אולי כן..זה הדיסק של הסרט?
הוא ישן נושן- משהו כמו 25 שנה.
לא נראה לי שיש עליו עדיין זכויות יוצרים.
תודה רבהזה שיר הנושא אם אני ימצא עוד אני יעלה.
לא שמתי לב שכזה דפוק... יש לי את הביצוע של ירון גרשובסקי:תודה רבה
יש למישהו את השיר הזה עם סאונד יותר טוב?
זה באמת של מלחין הפסקול של הטיטאניק, ג'יימס הורנר, אבל ברצועות האלה לא מופיע My heart will go on ועל שם האלבום ברצועה מס 1' מופיע בכלל שם אלבום של להקת הרוק 10,000 Maniacs.לזה הכוונה? אלו 4 רצועות מתוך 10.
אם זה שם האמן כנראה שזה לא זה Free the Spirit זה אלבום אוסף של יצירות.אולי אנחנו לא מדברות על אותו דיסק, לא נשמע לי כמו דיסק של הסרט. אבל אולי כן..
יש לי דיסק עם 18 מנגינות. כתוב בשם האמן - Free the Spirit
אם רצועה 14 זה My heart will go on (המנגינה המפורסמת) אז זה זה (צריך להיות 15 רצועות).עד כמה שידוע לי אלו פסי הקול של הטיטניק. (עדיין אותו אלבום)
ונא לא לשים לב לשמות, הם שונו כמובן.
זה רלוונטי.יש לי את המנגינה המקורית מתוך הסרט.
זה לא פלייבק שיצרו על השיר אלא יצרו אותו לשימוש הסרט.
אם זה רלוונטי אני אשלח.
זה לא ביצוע של ריצ'ארד קליידרמן? לא ידוע לי שהוא הלחין לסרט...מנגינה מקורית מתוך הסרט הטיטניק.
אני לא ממש יודעת של מי הביצוע.זה לא ביצוע של ריצ'ארד קליידרמן? לא ידוע לי שהוא הלחין לסרט...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים