טיימר של זמן, עדיף מלחיץ

• הוסף לסימניות
לצורך תוכנית פנימית, אני צריכה קליפ קצר של טיימר של זמן
לא כל כך משנה לי אם הוא יהיה בצורת שעון, שעון חול או כל 'סטופר' אחר
האורך שיהיה בערך דקה.
אשמח מאד לקבל.

תודה!

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• WD0129.wmv
    12.8 MB · צפיות: 232
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה,
זה אכן הסגנון אותו רציתי.
אבל -
1. אשמח אם זה יהיה יותר ארוך, 20 שניות זה קצר מאד מאד בשבילי. אני רוצה לפחות של דקה.
2. אם יהיה לזה גם פס קול מלחחחחחחחיץ זה יהיה מושלם.

שוב תודה!

• הוסף לסימניות
תנסי אולי להאט

קבצים מצורפים

• שעון חול.wmv
    5.6 MB · צפיות: 184
  • הוסף לסימניות
והנה לך כמה מנגינות מלחיצות :rolleyes:

קבצים מצורפים

• מתח 2.mp3
    4.4 MB · צפיות: 0
  • מתח שכזה.mp3
    2.3 MB · צפיות: 189
  • הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• מתח דרמטי.mp3
    2.9 MB · צפיות: 183
  • הוסף לסימניות
מקוה שיעזור

אם לא מתאים יש לי נוספים

קבצים מצורפים

• 60 seconds Countdown - TIMER WITH VOICE and SOUND effects (v.49) uHD.mp4
    3.1 MB · צפיות: 188

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה