חייבת בדחיפות דווקא של 4 דקות אשמח מאוד אם יש למישהו ויכול להעלות
; ;) MA BU משתמש מקצוען צילום מקצועי 27/8/25 הוסף לסימניות #1 חייבת בדחיפות דווקא של 4 דקות אשמח מאוד אם יש למישהו ויכול להעלות
ט טוב עין מהמשתמשים המובילים! כתיבה ספרותית יוצרי ai 27/8/25 הוסף לסימניות #3 לא מספיק ברור את צריכה טיימר עם הסיפרה 4 (דהיינו 4 שניות, אין טיימר עם 4 דקות....) בתוכנת קנבה לעיצוב וגרפיקה או משהו אחר
לא מספיק ברור את צריכה טיימר עם הסיפרה 4 (דהיינו 4 שניות, אין טיימר עם 4 דקות....) בתוכנת קנבה לעיצוב וגרפיקה או משהו אחר
; ;) MA BU משתמש מקצוען צילום מקצועי 27/8/25 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י טוב עין: לא מספיק ברור את צריכה טיימר עם הסיפרה 4 (דהיינו 4 שניות, אין טיימר עם 4 דקות....) בתוכנת קנבה לעיצוב וגרפיקה או משהו אחר לחצ/י כדי להרחיב... יש של 4 דקות - סרטונים ביוטיוב אבל נחסם לי בקנווה יש הרבה אבל אין של דקות רק 60 שניות בערך
נכתב ע"י טוב עין: לא מספיק ברור את צריכה טיימר עם הסיפרה 4 (דהיינו 4 שניות, אין טיימר עם 4 דקות....) בתוכנת קנבה לעיצוב וגרפיקה או משהו אחר לחצ/י כדי להרחיב... יש של 4 דקות - סרטונים ביוטיוב אבל נחסם לי בקנווה יש הרבה אבל אין של דקות רק 60 שניות בערך
ט טוב עין מהמשתמשים המובילים! כתיבה ספרותית יוצרי ai 27/8/25 הוסף לסימניות #5 להעלות של 60 שניות? אני לא רואה יותר
; ;) MA BU משתמש מקצוען צילום מקצועי 27/8/25 הוסף לסימניות #6 יש הרבה אבל חסומים אולי יש למישהו מורד?
ט טוב עין מהמשתמשים המובילים! כתיבה ספרותית יוצרי ai 27/8/25 הוסף לסימניות #7 הדפדפן שלך אינו יכול להציג וידאו זה.
; ;) MA BU משתמש מקצוען צילום מקצועי 27/8/25 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י טוב עין: צפה בקובץ המצורף 2048810 לחצ/י כדי להרחיב... תודה ענקית בול לזה התכוונתי!!!!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת