טיירוס 5 כמקלדת שליטה

• פותח הנושא מ.S
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום

אני משתמש בטיירוס 5 כמקלדת שליטה בקיובייס ויש לי עכשיו בעיה עם האוקטבה הנמוכה (של האקורדים) שהאוקטבה נשארת בגובה הצליל של אוקטבה מעליה - כך שאותה אוקטבה חוזרת על עצמה, ואין אפשרות להגיע בMIDI לצלילים הנמוכים.
אני מאמין שזה עניין בהגדרות MIDI של הטיירוס אבל עדיין לא מצאתי את הפתרון. מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
תפעיל תמוח זה פשוט מאד;)

• הוסף לסימניות
לא מכיר את הטיירוס אבל לפי הנראה תכבה את כל הצלילים כולל בס אקורד (comp) ותשאיר רק אחד דולק זה הכל לפי ההגיון

• הוסף לסימניות
לא מכיר את הטיירוס אבל לפי הנראה תכבה את כל הצלילים כולל בס אקורד (comp) ותשאיר רק אחד דולק זה הכל לפי ההגיון
אל תדאג את זה כבר עשיתי עוד לפני שהעליתי כאן את השאלה..

זה משהו יותר בפרמטרים בהגדרות הפנימיות

• הוסף לסימניות
לי זכור שככה סידרתי את הבעיה רק שאני לא זוכר בדיוק כל כפתור וכפתור בשמו הטוב

• הוסף לסימניות
הופהופהופ הצבעים של הלוגו שלך מאד יפים רק שיש לי זכויות יוצרים על השילוב לא שמת לב?
לא נורא אהבתי את ה"באנר" שלך אז העתקתי גם
ואם כבר אתה שם תמונה של קיובס שים את 13 שנמצא בבטא מתבשל שם דברים טבים (מצא את ההבדלים)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני כבר עם 13

• הוסף לסימניות
לא יכול לכתוב הכל אבל בעז''ה עושים מאמצים לתמיכה חלקית בעברית צפו להתפעות

• הוסף לסימניות
עברית עילגת אינה תמיכה חלקית בעברית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה