טימוויאר לא נותן להתחבר לשותף- למה?

• הוסף לסימניות
זה מה שמופיע כשלוחצים התחבר:
‏‏צילום מסך (955).png

• הוסף לסימניות
מספר מזהה של השותף אינו נכון ואינו קיים. יש לברר את מספר המזהה הנכון

• הוסף לסימניות
מספר מזהה של השותף אינו נכון ואינו קיים. יש לברר את מספר המזהה הנכון
אבל זה כן מספר נכון, הייתי מחוברת אל המחשב הזה לפני כן..
אח"כ ניסיתי שוב, וזה מה שהופיע..

• הוסף לסימניות
בעיות של סינון ,אם זה לא עובד ניתן לנסות לדבר עם החברה שאחראית על הסינון ולקוות שידעו/יוכלו לעזור.

• הוסף לסימניות
אני עבדתי בזה עם נטפרי ולא היו בעיות, למרות שיש להם חלוקת I.P פנימית. יתכן ואפשר לבקש עזרה מטימויוואר עצמם
כשהכנסתי בכוונה מספר שגוי קיבלתי את ההודעה הזו.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהחיבור חלש מידי

• הוסף לסימניות
שלי, אין צורך בסיסמא כי אינך צריך להתחבר בפועל, רק לבדוק היתכנות
זה נותן לי את האפשרות להזין סיסמא..
הבעיה היא- כשניסיתי אתמול להתחבר למזהה הנ"ל, הוא פתאום כן נתן לי להזין סיסמא, אבל אז אחרי הסיסמא לא נתן להתחבר..
אז זה לא בהכרח אומר שזה בעיה רק במזהה השני..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם זה עובד במחשב אחר, אז יתכן והמספר שגוי
לפעמים כשמעתיקים מספר עם רווחים סדר סדרות המספרים מתהפך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה