מידע שימושי טיסות לחול - תו ירוק לאחר חיסון שלישי

• הוסף לסימניות
אשמח למידע, האם צריך לעשות בדיקה בהלוך ובחזור?

• הוסף לסימניות
איחוד הצלה עדיין עושים בדיקות קורנה לטסיל לחו"ל?
בשביל תינקת לא מחוסנת

• הוסף לסימניות
לאן טסים ?
יש מדינות שמתחת גיל 12 לא צריך אפילו בדיקה.
נכון.
אני טסה לאנגליה ובאמת לא צריך לשם בדיקה.
אבל פתאום גיליתי שצריך את זה בשביל היציאה מהארץ.
ואני טסה מחר אחה"צ.
ממש בלחץ

• הוסף לסימניות
אפשר לקפוץ?

האם יש הגבלת כניסה לילדים ללא סרולוגית וללא חיסון להכנס לשדה התעופה לקבל את הבאים מחול?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עדכון מדוייק על קבלת פנים בשדה התעופה במצב העכשווי של הקורונה?
ניתן להיכנס לטרמינל ולהמתין בפנים כרגיל?
ניתן לחכות עם כל הילדים בחוץ ליד המכוניות\אוטובוסים\מוניות זמן ממושך עד שהנוסעים יצאו?
מה הכללים?
כמה זמן בממוצע מאריך כל העסק של הבדיקות לאחר הטיסה את יציאת הנוסע משדה התעופה?

• הוסף לסימניות
נכון.
אני טסה לאנגליה ובאמת לא צריך לשם בדיקה.
אבל פתאום גיליתי שצריך את זה בשביל היציאה מהארץ.
ואני טסה מחר אחה"צ.
ממש בלחץ
יודעת מה צריך לאנגליה? (שהות של פחות מ 72 שעות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה