כללי טיפוגרפיה .. או איך שלא קוראים לזה

• פותח הנושא P360
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בגדול יפה מאוד..
את המילים בטלית כדאי נראה לי לעשות לפי הצורה הזורמת של הטלית ולא ישר...
וברגלים נראה לי משהו מוזר... אולי הם דקות מדי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!

• הוסף לסימניות
השני נראה יפה מאוד
הראשון נראה מבולגן מדי, המילים שיוצאות מן האיש כלפי מעלה הצורה שלהן לא כל כך מוצלחת לטעמי, והפסוק שבצד ימין לא מספיק בולט על הרקע.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה, הכיוון ממש טוב ואפילו מוצלח, אך קצת מפריעה לי המסגרת של הטלית אולי אפשר לעשות רק את הציציות בלי המסגרת על כל הטלית?
ונראה לי שהטקסט בתוך הטלית יזרום איתו כמו שמירימוש אומרת יהיה הרבה יותר טוב, לא?

• הוסף לסימניות
בטח עבדתם על זה המון זמן, זה יפה והשני יותר מוצלח.
בכל אופן יותר מידי שחור לי כל הרקע אולי הפוך? טקסט בשחור ורקע לבן או צבעים קצת יותר נעימים...

• הוסף לסימניות
מה אתה לומד בדיוק ואיפה?
מאד יפה בשביל התחלה, ומסקרן גם.

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

נכתב ע"י מרימוש;357409:
בגדול יפה מאוד..
את המילים בטלית כדאי נראה לי לעשות לפי הצורה הזורמת של הטלית ולא ישר...
וברגלים נראה לי משהו מוזר... אולי הם דקות מדי
בהצלחה

מצטרפת להנ"ל

• הוסף לסימניות
אם זו בחירה שלך לעשות את העבודה על הטקסט הזה- אם אפשר לקרוא לזה טקסט, אז קודם כל זו בחירה מוצלחת ביותר! אין דבר יותר יפה מזה.
עכשיו , לא הבנתי אם אתה שואל אותנו מה עדיף הראשון או השני, או שהעבודה הולכת ביחד. כי אם זה או - או, למה אין את הטקסט בראשון? ואם זה גם וגם, למה הטלית חוזרת על עצמה?
אני דוקא אהבתי את הצבעוניות של הראשון, אבל את האותיות שנשפכות בנהר לא צריך לעוות.
ובטלית כמו שאמרו, כדאי לתת גלים.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות...
שנית . ניסיתי לקחת את הערות שלכם ולבצע שינויים בעניי זה לא מצא חן .
וניסיתי גם להפוך את הטקסט לרוחב זה בכלל לא בכיוון .
לפניכם הניסיון תשפטו בעצמכם .

צפה בקובץ המצורף 54385

נכתב ע"י גינגית;357522:
מה אתה לומד בדיוק ואיפה?
מאד יפה בשביל התחלה, ומסקרן גם.

עיצוב גרפי למתחילים בפרוג .
שיעור 9 אילוסטרטור

נכתב ע"י smeshi;357653:
אם זו בחירה שלך לעשות את העבודה על הטקסט הזה- אם אפשר לקרוא לזה טקסט, אז קודם כל זו בחירה מוצלחת ביותר! אין דבר יותר יפה מזה.
עכשיו , לא הבנתי אם אתה שואל אותנו מה עדיף הראשון או השני, או שהעבודה הולכת ביחד. כי אם זה או - או, למה אין את הטקסט בראשון? ואם זה גם וגם, למה הטלית חוזרת על עצמה?
אני דוקא אהבתי את הצבעוניות של הראשון, אבל את האותיות שנשפכות בנהר לא צריך לעוות.
ובטלית כמו שאמרו, כדאי לתת גלים.
יפה ....
אתה הראשון שעלית על זה שניסיתי לצייר נהר .
וכנראה שזה נראה ממש לא בכיוון ..
אני מנסה ליצור תמונה שלמה רק מאותיות .
צריך עוד הרבה פרקטיקה בשביל זה כנראה .... נמשיך לעבוד .

קבצים מצורפים

• אכסוף לבן.jpg
    KB 237.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפים מאד. לדעתי השני יותר יפה ומרשים. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה