כללי טיפוגרפיה לסוכות

• פותח הנושא T92
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גמר חתימה טובה לכולם
זה בהתחלת עבודה אשמח לשמוע הכל...
תודה:)

קבצים מצורפים

• סוכות.jpg
    סוכות.jpg
    1.1 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
כיוון טוב,
כדאי לנסות פונט אחר.

• הוסף לסימניות
המראה הכללי חמוד אבל קשה ממש לקרא את הכתוב וזה למרות שאני מכירה את השיר בעל פה לקח לי 2 דקות להצליח לקרא את זה, גם מציק שחסרים מילים כמו בהסתרה פעם נוספת והמילה גם.

והרקע מאוד מתאים למילים.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית100;2260023:
המראה הכללי חמוד אבל קשה ממש לקרא את הכתוב וזה למרות שאני מכירה את השיר בעל פה לקח לי 2 דקות להצליח לקרא את זה, גם מציק שחסרים מילים כמו בהסתרה פעם נוספת והמילה גם.

והרקע מאוד מתאים למילים.
בהצלחה רבה!

גם לי הציק שחסר עוד "הסתרה"

זה ישר קופץ בעין

• הוסף לסימניות
במבט ראשון נראה מעניין,

גם לי הפריעו ההערות הנ"ל.
וכן- האות 'ך' במילה בתוך- לא אמורה להיות גדולה יותר,
אלא אותו גודל פונט כמו שאר האותיות במילה + הארכת ה'רגל' של ה'ך'

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה