כללי טיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
מיועד לפרוספקט לתורמים למוסדות בשם "דרך עץ החיים"
אשמח לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
הנה הקובץ :)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה:)
לעניות דעתי חסר קצת קונטרסט ודיוק ביישורים

• הוסף לסימניות
אפשר פירוט-
קונטרסט בין מה למה?

• הוסף לסימניות
כנראה קונטרסט בגדלים ובעובי הטקסט בין המילים.
עבודה יפה

• הוסף לסימניות
קצת קשה לתת לזה חוות דעת מכיון שאין לאויר ולא רואים על מה ואיך.

• הוסף לסימניות
ה"בה" הפריע לי, עדיף לעבודת את ה"בה" ולעשות יותר דק את "ותומכיה"

• הוסף לסימניות
האותיות יפות, אבל עשו לי בלגן בעיניים (אפשר לומר קצת מידי "שחור"), כדאי לחשוב על משהו יותר אוורירי, ואולי שילובי גווני אפור עדין...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ניתן ליצור יותר קונט' ע"י הרחבת אותיות-מה שמתאים לסגנון פסוקים
למשל להרחיב את המ' סופית עד סוף השורה (אם את באילוס' -אז ע"י בחירת חצי מה -מ' בחץ הלבן וגרירה שלו ע"י החץ במקלדת)

תכלס אני מקוה שאני לא:confused:מבלבלת אותך...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;819748:
האותיות יפות, אבל עשו לי בלגן בעיניים (אפשר לומר קצת מידי "שחור"), כדאי לחשוב על משהו יותר אוורירי, ואולי שילובי גווני אפור עדין...
בהצלחה!
זה אמור להשתלב עם רקע הפרוספקט, כך שזה לא הצבע הסופי.

ניתן ליצור יותר קונט' ע"י הרחבת אותיות-מה שמתאים לסגנון פסוקים
למשל להרחיב את המ' סופית עד סוף השורה (אם את באילוס' -אז ע"י בחירת חצי מה -מ' בחץ הלבן וגרירה שלו ע"י החץ במקלדת)

לא רציתי לשחק עם עוות של האותיות רק עם שינוי גדלים.

אני מצרפת דוגמה של הכיתוב על רקע, אמנם לא באיכות - נראה יותר טוב?

עכשיו אני רואה-
זה נראה נורא משום מה, אנסה להעלות משהו יותר הגיוני

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
צריך ללמוד איך מעצבים 'פסוק'.
אני לא רואה כאן שום טיפוגרפיה מיוחדת זולת קונטרסט מינימלי של טקסט. נסי לראות השראות בענין.

• הוסף לסימניות
"זה באמת נראה הרררבה יותר טוב עם הרקע.
אפשר גם לשחק עם הגודל של המרכאות.
. ";)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;819784:
צריך ללמוד איך מעצבים 'פסוק'.
אני לא רואה כאן שום טיפוגרפיה מיוחדת זולת קונטרסט מינימלי של טקסט. נסי לראות השראות בענין.

אולי טיפוגרפיה זה לא ההגדרה המתאימה, זה בעצם העמדה של מילות הפסוק במטרה להשתמש בזה כאלמנט עיצובי בפרוספקט תו"כ הדגשת מילים מסוימות.

• הוסף לסימניות
כל יצירה שמשתתפות בה אותיות כתפקיד ראשי בהצגה-זוהי עבודה טיפוגרפית.

• הוסף לסימניות
הכי בולט לעין - המילה 'בה' חייבת לבוא צמוד למילה 'למחזיקים', ולא בשורה הבאה בשום אופן!
תחשבי איך קוראים את זה...

• הוסף לסימניות
איך עכשיו? זה כמובן בלי פינישים, אשמח להארות כדי להתקדם---

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב אחרי הדוגמא.
רק לי נראה שהאותיות "נבלעות" ברקע, זה במכוון? כלומר, רואים אותן ומבינים את הכתוב, אבל אולי קצת לתת להן יותר מקום של כבוד כלפי הרקע.

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר מרשים!

כמו שאמרת יש צורך בפינישים- ישורים וכד'(חיים, למחזיקים וותומכיה-שיתחילו באותו קו,
ה- ם' של למחזיקים והמרכאות שלמטה שיסתיימו באותו קו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה