דרוש מידע טיפוח העור- מנסיונכן האישי

• הוסף לסימניות
יש את הסדרה החדשה של "פלא"
סדרת טיפוח מושלמת
מתאים לכל סוגי העור
ממליצה מנסיון של חברה שניסתה
ואמרה שזה הכי טוב מהכל!!!

• הוסף לסימניות
אם את ממליצה על קליניק למה את לא משתמשת בזה?
והם טובים גם לי שאין פצעים רק עור יבש מאוד?
למה לא משתמשת ?
בשימוש יום יומי
במי פנים + סבון של 3 השלבים משום מה הקרם לחות לא היה לי טוב אז חיפשתי על בסיס מים וזה היה לי טוב
נהנהת מאוד מהמוצרים שלהם גם מהאיפור
לא כזה יקר ביחס לכמות
אמרתי שקוסמטיקאית מכרה לי של חברה ולא היה מוצלח כמו קליניק והיה יקר רצח
חברה מוכרת 400 בקבוקון קטן ראיתי אותה אצל כמה קוסמטיקאיות

ויש להם הרבה סדרות אחת לפצעים אחת למשהו אחר תתיעצי איתם למה מתאים לעור יבש כי מה שכתבתי נראה לי לפצעים

• הוסף לסימניות
כנל ממליצה על 3 השלבים של קליניק
הוריד לי את האקנה
משתמשת בקביעות בסבון ומי פנים וקרם לחות על בסיס מים לא של קליניק
אבל כל אחת מה שמתאים לה לעור

אבל המוצרים שלהם טובים ויחסית זולים ומחזיקים להרבה זמן קונה את האריזות הגדולות ויש להם הנחות
ככה שלפעמים יוצא לי 35 אחוז או יותר
עוד משהו הלכתי לקוסמטיקאית שילמתי לה 900 שקל 300 על טיפול השאר על מוצרים
מכרה לי חומרים של אחת שמוכרת להרבה קוסמטיקאיות וזבל לאומת קליניק
לי יש anti-blemish solution
התכוונתי שבסבון ובמי פנים של קליניק
קרם לחות על בסיס מים לא של קליניק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה