טיפול בגמילה

• הוסף לסימניות
ילד בן 3.5 שעדיין לא גמול, מסרב לשתף פעולה.
ממש "לא בעניין".
לדעתי, זה סוג של "בעיה רגשית" כי הוא ילד חכם ומבין.
אשמח לשמוע על טיפולים מוכחים ויעילים מנסיונכם.
(אשמח גם לשמות ספציפים של מטפלים / ות באזור המרכז)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אגיד לך מנסיוני, יש ילדים שעדיין לא בשלים לגמילה בגיל הזה.
בקופ"ח מתחילים לטפל בהרטבות לילה (ובוודאי שבהרטבות יום) רק מגיל 5-6, כבר לא זוכרת.
אם הילד עדיין במעון תני לו לגדול עוד קצת כמה שזה נשמע מעצבן...
אני הייתי חייבת לגמול לפני עליה לגן עירייה ילדה בת 3 שלא הייתה בשלה והגמילה התמשכה על פני שנה שלמה!!! היום, ב"ה בת 5.5 וגמולה יפה יומם ולילה...

נ.ב.
הילדה הנ"ל נולדה קצת לפני הזמן ומשנולדה היא התפתחה בקצב משלה... כך שאני לא יודעת למה ציפיתי שדווקא בגמילה היא תעמוד באותו קצב עם שאר הילדים...

בכל מקרה, אם עדיין לא התייעצת עם רופא הילדים, זה הזמן לעשות זאת ;)

• הוסף לסימניות
הבו עיצה...
גם אני מנסה לייבש את התאומות שלי בנות 3 . כל החורף דחיתי זאת בגלל העונה ועכשיו.....
מיואשת!!!!!
הן מבינות ומבקשות ואני רצה איתן כל רגע (כפול 2) ובסוף מפשלות.
מה יהיה????

• הוסף לסימניות
עיצה טובה ששמעתי בשם מנחת הורים, כשבתי היתה בת שלוש וחצי ולא רצתה לשתף פעולה (המשחקים עניינו אותה יותר): להיות רגועה והחלטית כשאת מודיעה לה (לו) שזה העסק שלה בלבד. ולך ממש לא אכפת שהיא תשאר עם טיטול אפילו כשתהיה בכתה א'.
עשיתי כך עם בתי, והחלטתי בליבי שאכן זה ממש לא אכפת לי. הילדה קלטה את הרצינות והבינה שמעכשיו האחריות נופלת עליה בלבד - וראה זה פלא, תוך שלושה ימים נגמלה לגמרי.

• הוסף לסימניות
זלדית, הן מבינות ומבקשות, את על המסלול!
מפשלות - כך לומדים, תוך כמה ימים זה יעבור, בעז"ה.
ילד אחד קשה "ליבש" אז שתיים...
נסי לגייס תגבורת, לא קל לרוץ לבד...

• הוסף לסימניות
זהו שלכן אני "גמורה" מזה, דוקא בגלל שהן מבינות ומבקשות ויושבות ו.. בסוף
הן מרטיבות על הרצפה. אני כבר 3 שבועות כך ושום דבר לא התקדם!! (כולל פסח)
זה מה שאני שואלת למה???? אני מרגישה כאילו זה ב"דוקא". המעניין הוא: כשאמרתי להן בפסח באחד הימים שאשים להן טיטול, בשום אופן הן לא הסכימו! ולא נתנו לי לשים להן. נו... נראה לי הן מצאו להן משחק טוב עם אמא שנותנת מלא התשומת לב....

• הוסף לסימניות
זלדית, כדאי שתתייעצי עם גננת שמעודדת ומסייעת לגמילה בגן שלה, איך היא עושה זאת - כי את יכולה לקחת את הטכניקה שלה וליישם בבית. הרי לא ייתכן שגננת משתגעת בריצות עם שמונה קטנטנים שנגמלים. אז מה הטריק שלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה