טיפול ביבלות

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למישהו נסיון בטיפול שבאמת עזר ליבלות?
ניסינו הומאופטיה, חנקן, חלב תאנה (אגב, הוא ממש הרס את העור באיזור...)
אשמח לשמוע המלצות מהנסיון
וגם דברים שלא עזרו
תודה

• הוסף לסימניות
הדם הראשון שיוצא מהצוואר של בכבש בשחיטה
כמה חברים עשו את זה אחרי הרבה דברים אחרים וזה עזר

אני לא זוכר מי אומר שהקפדה על נטילת ידיים בבוקר מעלימה יבלות

• הוסף לסימניות
יש לך אולי כבש בשבילי? (:
בכל אופן, אשמח לשמוע דברים יותר ריאליים,
כי אין לי גישה כרגע למשחטה... לצערי.

• הוסף לסימניות
כמה פעמים ניסיתם חנקן?
לפעמים הרופא לא מגיע לשורש של היבלת, ואז היא צומחת מחדש
מנסיון - פעם אחת עשו לי ולא עבד, היבלת צמחה שוב.
פעם שניה כנראה היה יסודי יותר, ומאז אין זכר, וזה היה לפני שנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;436361:
הדם הראשון שיוצא מהצוואר של בכבש בשחיטה
כמה חברים עשו את זה אחרי הרבה דברים אחרים וזה עזר
איכס!

• הוסף לסימניות
בפטנט רשום של המודיע הופיע פעם: ללקק את היבלת על הבוקר, מיד אחרי נטילת ידיים.

• הוסף לסימניות
לחתוך שום, ולשפשף איתו את היבלת היטב כל יום כמה פעמים(כל פעם שום חדש, כמובן)
תוך שבועיים היא תשחיר עד שתיפול מעצמה.
בן דוד שלי חסר סבלנות הלך לישון איזה יומיים עם פרוסת שום על היבלת מוצמדת בפלסטר.
וזהו נמאס לו.
אחרי איזה שלושה שבועות השחירה לו היבלת הוא גרד אותה ו...... אין לה זכר כבר איזה חצי שנה!
נשמע פנטסטי, אבל עובד, מנסיון.

• הוסף לסימניות
באותו פטנט רשום הנ"ל היה כתוב כמדומני ששום ללילה שלם יכול לגרום לכוויות. זהירות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתגר;436482:
לחתוך שום, ולשפשף איתו את היבלת היטב כל יום כמה פעמים(כל פעם שום חדש, כמובן)
תוך שבועיים היא תשחיר עד שתיפול מעצמה.
בן דוד שלי חסר סבלנות הלך לישון איזה יומיים עם פרוסת שום על היבלת מוצמדת בפלסטר.
וזהו נמאס לו.
אחרי איזה שלושה שבועות השחירה לו היבלת הוא גרד אותה ו...... אין לה זכר כבר איזה חצי שנה!
נשמע פנטסטי, אבל עובד, מנסיון.

החלטתי לנסות גם כן את השיטה הזו, ויש לי שאלה שאולי תוכלו לענות עליה: האם בעקבות השפשוף בשום המקום עשוי להפוך לרגיש למגע? אצלי הופיעה מעט אדמימות סביב היבלת, והמקום קצת רגיש (בהפעלת לחץ על היבלת). ואני מהססת האם להמשיך עוד כמה ימים ולראות מה קורה, או להפסיק כי אולי זה מזיק.

• הוסף לסימניות
בעבר ביצעתי טיפול בחנקן אך התאכזבתי קשות א. כי הכאב הוא עצום ב. דורש כמה טיפולים לתוצאה איכותית ג. אכל לי את העצם באצבע(כן, צמח בשר במקום כך שלמראית עין הכל תקין אבל יש לי בור בעצם)!!!
לאחר זמן שמעתי על השימוש בשום, ניסיתי ועבד מצוין.
כדאי להקפיד לחתוך את השום עם סכין פלסטיק ולא מתכת ובחיתוך לאורך ולא לרוחב.
במידה שהיבלת כבר גידלה שושרים תקופת הטיפול תארך יותר.
הצמדה של השום בד"כ לשני לילות שלושה. המקום יהיה קצת רגיש וזה מראה על העבודה שמתנהלת מתחת לפני השטח. היבלת מתייבשת כמו פצע ולכן יהיה מצב של גירוי וגרוד.
הטיפול גורם לפעולת שרשרת כך שאם יש כמה יבלות כדאי לטפל ביבלת "הזקנה" ביותר וכל השאר כבר תעלמנה כתגובה.

ודרך אגב, שמתי לב שאצלי מתפתחות יבלות כתוצאה מכל הטבעולים למינהם.

אמממממ מי החליט שמדובר על יבלת ביד?

• הוסף לסימניות
תודה על הפירוט. עכשיו הבנתי מה שקורה ונרגעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה