דרוש מידע טיפול פוטותרפיה- מה יש לכם להגיד על זה?

• הוסף לסימניות
כנל לא עזר כשיש התלקחות היא מתפרצת.
כ-20 טיפולים לא ראינו שינוי ממשי שהצדיק את הטרחה והנסיעות לבית חולים בלינסון.

• הוסף לסימניות
כנל לא עזר כשיש התלקחות היא מתפרצת.
כ-20 טיפולים לא ראינו שינוי ממשי שהצדיק את הטרחה והנסיעות לבית חולים בלינסון.
בית חולים יותר טוב ממכון של קופת חולים?

• הוסף לסימניות
בדיוק אני רוצה להתחיל עם זה שוב.
השאלה אם כדאי לי לנסוע לירושלים כל פעם,
אם זה באמת שווה את הטרחה והזמן.

• הוסף לסימניות
בית חולים יותר טוב ממכון של קופת חולים?
זה מה שהפנו אותי כנראה שזה היה הכי קרוב למקום מגורי, אבל לא נראה לי שיש הבדל בין מכונה/מכשיר בין מכון לבי"ח.
בכל מקרה זה מתופעל על ידי אחות וזהו לא משהוא מיוחד

• הוסף לסימניות
זה מה שהפנו אותי כנראה שזה היה הכי קרוב למקום מגורי, אבל לא נראה לי שיש הבדל בין מכונה/מכשיר בין מכון לבי"ח.
בכל מקרה זה מתופעל על ידי אחות וזהו לא משהוא מיוחד
כי אותי הפנו לבית חולים בירושלים למרות שיש מכון של קופת החולים בעיר שלי.
בגלל שלא רציתי לנסוע רחוק עשיתי במכון.

• הוסף לסימניות
מכיר אישית מישהו שנעזר בפוטותרפיה בפסוריאזיס יחסית קל והיה שקט לשנים רבות

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע קצת פרטים
הרופאה הציעה את זה לבת שלי ואני קצת חוששת, לא יודעת על מה מדובר ומה זה כולל

• הוסף לסימניות
שווה את זה?
ניסיתם?
האם מדובר בתוצאות לטווח ארוך?
בשביל מה עשיתם את הטיפול הזה?
אשמח לכל מידע, בפרט על מכון "מדיקל פוטותרפיה" בבני ברק.
יש מידע מעודכן להיום?
המכון הנ"ל ? יצירת קשר איתו? יש לו הסכמים עם לאומית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה