התייעצות טיפול רגשיל גיל 12

• הוסף לסימניות
מחפשת טיפול רגשי לבן שלי בן ה12. (סגנון פסיכותרפיה, CBT)
באיזור המרכז ( בת ים, חולון, ראשלצ, בני ברק, אשדוד והסביבה*)
עדיפות אם מישהו מכיר מטפל/ת שעובדים עם קופת חולים מאוחדת ויש סבסוד.

אשמח לקבל גם המלצות למטפלים פרטים אבל ציינו לי אם עובדים עם הקופה בבקשה.

• הוסף לסימניות
איך מקבלים את אישור הקופה? זה עובר בהתפתחות הילד? או מספיק הפניה מרופא הילדים?

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי קשה מאוד מאוד!!! להוציא מהקופה על מטפלת ריגשית שלא עובדת דרכם.

ואלו שעובדות דרכם בדר"כ הם מתחילות עם פחות נסיון שעובדות בקופות כדי לצבור נסיון, ואז יוצאות לפרטי.

• הוסף לסימניות
איך מקבלים את אישור הקופה? זה עובר בהתפתחות הילד? או מספיק הפניה מרופא הילדים?
יש מטפלים עצמאיים שעובדים עם קופות חולים.
ואז ניתן לקבל את הטיפול במחיר מסובסד

• הוסף לסימניות
מחפשת טיפול רגשי לבן שלי בן ה12. (סגנון פסיכותרפיה, CBT)
באיזור המרכז ( בת ים, חולון, ראשלצ, בני ברק, אשדוד והסביבה*)
עדיפות אם מישהו מכיר מטפל/ת שעובדים עם קופת חולים מאוחדת ויש סבסוד.

אשמח לקבל גם המלצות למטפלים פרטים אבל ציינו לי אם עובדים עם הקופה בבקשה.
מקפיצה
אשמח לדעת האם מצאתם מטפל/ת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה