טיפול רגשי לילדים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
רציתי לשמוע חוות דעת על מטפלת רגשית לילדים(גיל 8) מעולה באשדוד
אם יש לכם מידע כלשהו הייתי שמחה לשמוע(כמובן אם יש לכם נסיון)
וכן מה ידוע לכם על החזר מהקופה על טיפולים מסוג זה.
תודה מראש לכל המסייעים!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה בחווום על 'לאה לוזון'
אני יודעת שהיא עמוסה אבל היא שווה בהחלט מנסיון עם ילד שלי היה אצלה לפני שנתיים עד היום אנחנו לא שוכחים ממנה !!!
פרטים נוספים אשמח לעזור לך באישי .

• הוסף לסימניות
היא לא עובדת בעיקר עם ילדים מיוחדים?
שמעתי שהיא עוסקת בדיאטה סנסורית, הפעלה בגימבורי וכ"ד

• הוסף לסימניות
לאה לוזון אישה מדהימה!
עזרה לנו המון! עם 2 ילדים,

אבל היא לא מטפלת ריגשית! היא מטפלת בתנועה. ויסות חושי, וכד'.

• הוסף לסימניות
ואין החזר עליה מקופת חולים
היא עובדת בעיקר עם בעיות ויסות והיפר
דיאטה סנסורית לא קשורה לילדים מיוחדים.

• הוסף לסימניות
דיאטה סנסורית קשורה לנושא תחושה עמוקה , ויסות והיא מצויה גם אצל ילדים רגילים וגם... ח"מ
לעיניננו---
אולי יש לכם רעיון של מטפלת רגשית מוצלחת לילדים??? (חוץ מלאה לוזון)

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה לך כן לפנות אליה לאיבחון ואולי היא תוכל להפנות אותך לגורם המקצועי בעניין . היא מדהימה היא סוג שלא תחזיק אותך סתם היא אמיתית ואמינה וזה מה שחזק אצלה ונותן הרגשה טובה להורים !

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לטלפון של לאה לזון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה