דרוש מידע טיפול רגשי

• הוסף לסימניות
שלחתי את המאגר ואת המייל
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני מכיר אישית מישהי מדהימה בשם בריינה שפירא מרכסים
אני ממליץ בחום
0527654164
היא נמצאת בתחום למעלה מעשרים שנה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שטיפול רגשי יכול להיות לעיתים קרובות לא מקצועי ולא אתי
אני ממליצה לך בחום לחפש פסיכולוגית קלינית שמחויבת לסטנדרטים גבוהים ומקצועיות שלא תמצאי בטיפול רגשי

• הוסף לסימניות
@ארבע את רותי קולסקי מאלעד את מכירה?
אשמח גם לקבל את המאגר אין לי הודעות פרטיות,איך אפשר?

• הוסף לסימניות
את יודעת אם היא פסיכולוגית או מטפלת?
איפה בתל השומר באיזו מחלקה?
היא תרפיסטית במוזיקה למיטב ידיעתי, ובעלת הכשרה בפסיכותרפיה (כלומר בשיחה ולא רק במוזיקה).
עובדת במרפאת בני ברק -תה"ש

• הוסף לסימניות
@ארבע
אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר
זקוקה למטפלת רגשית בבני ברק
ולא מוצאת ידיים ורגלים...

• הוסף לסימניות
הי, מקפיצה
אשמח לברר על תמי טיגרמן מבני ברק, מטפלת רגשית?
מישהי מכירה אותה? אשמח להמלצות, אפשר גם בפרטי salsela31 בג'ימייל
אם מישהי שולחת לי מייל, בבקשה שתעשה לי לייק
תודה!

• הוסף לסימניות
יש אחת רבקה לנג מאוד עזרה לי,
מקצועית ואלופה במיוחד.
המס' שלה זה 0722161474

• הוסף לסימניות
@ארבע אשמח מאוד לקבל את המאגר. אין לי אפשרות לשלוח לך הודעה אבל אצלי פתוח לקבלת הודעות.
כמו"כ אשמח לדעת האם המאגר בנוי על המלצות של מטופלים שעברו תהליכים ומכירים אישית את המטפלים. והאם מדובר במטפלים מוסמכים בלבד. (חיפשנו המון, קשה ממש להשיג המלצות אישיות)
תודה רבה !!!

• הוסף לסימניות
מתנצלת, אבל כבר איני שולחת את המאגר המלא. אם יש צורך ספציפי אשמח לנסות לסייע.
המאגר בנוי על הכרות אישית של מטופלים או קולגות, ואכן הוא מושתת על מטפלים בעלי הסמכה אקדמית מוכרת בשדה הטיפול בלבד. אך האחריות לבדוק את הסמכת המטפלים מוטלת על הפונים עצמם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה