דרוש מידע טיפול שורש במכבי, יש לכם מה להגיד על זה??

• הוסף לסימניות
צריכה לעבור טיפול שורש,
יש לי מכבי שלי, מתלבטת אם לטפל שם,
או לשלם כפול שלוש אצל רופא פרטי...
כל מידע מניסיון אישי יעזור לי מאד!!

תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
בבית שמש היו מעולים

• הוסף לסימניות
צריכה לעבור טיפול שורש,
יש לי מכבי שלי, מתלבטת אם לטפל שם,
או לשלם כפול שלוש אצל רופא פרטי...
כל מידע מניסיון אישי יעזור לי מאד!!

תודה מראש :)
תלוי בעיר וברופאים. כדאי לקבל המלצה ספציפית!!!

• הוסף לסימניות
קודם כל- הטיפול עצמו זה לא שליש מחיר אלא פחות... עולה 40 ש"ח...
רק המבנה והכתר יקרים יותר...
חוץ מזה אני לא בטוחה שהמיתוס הזה שהרופאים בקופ"ח סנדלרים- זה תמיד נכון
לפעמים זה להיפך
אצלנו בקופה- לטיפולי שורש יש מומחה שמבצע רק טיפולי שורש
ולא עוד אלא , שהוא מטפל תחת מיקרוסקופ
מה שמדייק מאד את הטיפול- ועולה אלפי שקלים אצל הרופאים הפרטיים שמתפעלים מיקרוסקופ
זאת ועוד- איכות החומרים (לפחות במכבי- לא מכירה קופ"ח אחרות)
הם משתמשים בליגה- ולאף אחד אין אינטרס לחסוך בזה..
זה שמעתי מחברות שעובדות כמזכירות שם, ואין להן שום ענין לשקר.

• הוסף לסימניות
מדובר על מכבי - בני ברק,
וכיצד ניתן לקבל המלצה ספיציפית?
יש מקום שידעו לכוון אותי מלבד חכמת המונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה