דרוש מידע טיפול שורש בשן קבועה לילדה בת 8

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לטיפול שורש במיקרוסקופ למבוגרים בירושלים!.. דרך קופת חולים מאוחדת.. מי מכירה רופא מומלץ? אמרו לי לנסות לבדוק או במרפאת הטורים או ביד שרה
אשמח ממש לשמוע ממי שהתנסתה...
תודה

• הוסף לסימניות
בהמשך לכל התגובות כאן, אני גם עם מקרה דומה של ילדה בת 9 שחייבת טיפול שורש בשן קבועה, ומפחדת ממש מרופא שיניים מישהו מכיר אולי רופא נוסף מומלץ שמוכר ע"י מאוחדת, אבל באזור המרכז שמטפל בשורש בגיל הזה ויכול לטפל בזה בהצלחה למרות הפחד של הילדה?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איך קיבלתם החזר ממאוחדת על ד"ר ארביב,
המזכירה שם מבקשת ממני לפני הקביעת תור התחייבות,
מאוחדת לא מוכנים להוציא לי התחייבות-
כי אומרים יש לנו רופאים בקופות שלנו,

מישהי נתקלה בזה?
יש מישהו שיוכל לעזור לי בעניין?

מדובר על 2 שורשים לילדה בת 14

• הוסף לסימניות
אצלנו קיבלתי הפניה ממאוחדת מהרופא שיניים ומנהל המרפאה חתם על זה. כי במאוחדת אין מענה בגיל הזה לטיפול שורש. לבנתיים לא סיימתי את תהליך בקשת וקבלת ההחזר ממאוחדת
אשמח אם יש כאן מישהו שטיפל לילד אצל ד"ר שפירר טיפול שורש וקיבל החזר ממאוחדת שיצור איתי קשר
תודה רבה! יעזור לי מאוד!!

• הוסף לסימניות
אני הייתי במאוחדת , בלית ברירה טפלתי פרטי אצל דר הלפרסון , יקרה מאוד , אבל כשאין ברירה משלמים את המחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה